[:en]Action shoplog XL ![:]

[:en]Tijdens het uitschrijven van de vorige shoplog, viel de laptop uit toen ik bijna klaar was !! Ik bleef kalm want ik dacht zeker dat er wel een autosafe van mijn artikel zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn 🙁 Koppig als ik ben, begon ik dus niet opnieuw. Omdat ik nu weer wat spulletjes gekocht had, besloot ik alles in één artikel te voegen voor jullie. Dus voor iedereen die nieuwsgierig is, het wordt een lange shoplog !

Als eerste de woordpuzzel die jullie al eerder langs zagen komen op mijn instagram stories en feed. Een heel leuk spelletje voor kindjes die gaan leren lezen en schrijven. Je kan het woordje ook bedekken door het klepje te sluiten. Als ze nog wat moeite hebben daarmee, kan je het woordje ook gewoon zichtbaar laten.

Enkele pakjes met enveloppen. Altijd leuker om iets te geven met een leuk printje. Wie van mij brievenbuspost krijgt, daar komen jullie binnenkort wel achter 😉 Ondertussen ligt het hier al klaar, ik moet alleen nog in het postkantoor geraken ermee.

Hieraan kan je zien dat het al een oudere shoplog is. Haha ! Dit kocht ik toen de weerman nog mooi weer voorspelde eind augustus. Helaas hebben we de bakjes niet meer kunnen gebruiken voor een laatste bbq.

Enkele leuke stickers voor een diy die er hopelijk nog snel gaat komen.

Deze kaartjes kocht ik omdat ik het goud erg mooi vond. Blijkbaar zijn dit waterverf kaartjes. Je kan er over gaan met waterverf en dan komt er een tekst tevoorschijn die je nu iets minder kan zijn omdat het wit op wit is. Leuk !

Een pakje tags dat ik kocht om het pakketje in te pakken voor de winactie.

Deze schattige smileys kon ik niet laten liggen. De oudste is grote fan ervan dus ik heb haar er erg blij mee gemaakt.

Washi tape ! Ik heb al een bak vol ermee, maar een mens kan niet genoeg hebben zeggen ze. Heel leuk om je Bullet Journal te pimpen of om een cadeautje mee in te pakken. De kinderen vinden het ook leuk om wat mee te knutselen.

Een pakje Senseo omdat strong altijd goed is ! Ik had die dag net koffie nodig dus vandaar dat ik het meenam.

Dit was dan weer toevallig… Mijn man sprak over een nieuw soort Spa water met meloensmaak. De flesjes van Spa konden we niet vinden, maar Action had wel alvast deze in de schappen liggen. Volgens mijn man erg lekker, maar wel goed koud drinken.

Cavia voer neem ik ook altijd mee. Het kost nog geen euro en ik vind het handig om te mengen door mijn ander en duurder voer. Ze aten in het begin niet alles op, de zaadjes lieten ze altijd liggen. Ondertussen zijn ze het gewend en eten ze toch wel alles op.

Luchtkussen enveloppen, altijd handig als ik iets wil versturen.

Voor mijn zoontje kocht ik ook dit schrijfbordje. Handig om gewoon wat te oefenen. Zo kan je wat afwisselen in het leren zodat het leuk blijft.

Vergeef me voor de slechte foto! Maar ook deze grote placemat kocht ik bij Action(de auto’s en vrachtwagen niet!). Mijn zoontje was er duidelijk erg blij mee want dit is wat ik op ons bed vond toen we gingen slapen. Grappig toch ? Deze placemat is ook erg handig als ze gaan kleien of knutselen. Je legt het gewoon op je tafel en dan kunnen ze hierop knoeien. Ik gebruik momenteel een goedkoop tafellaken van Action, maar dit kan ook prima.

Nog meer washi tape ! Ja… Deze waren met goud, dus kon ik ze niet laten liggen ! “Gold is the new black” staat er ook op 😉 De andere kocht ik voor een cadeautje dat ik wou inpakken voor een kindje.

Een paar pakjes raamstickers die ik echt wel kan aanraden ! Ook deze kwamen al langs op Instagram en Facebook. Mijn jongste zoontje maakte een heel dorpje met de auto’s en straatstickers die erin zaten. Ramen wassen ? Geen probleem, haal ze gewoon eraf en dan kan je ze weer hergebruiken. Gewoon even vochtig maken als ze niet meer goed willen plakken.

Voor de oudste kocht ik ook raamstickers, maar dan van… JUIST : Emoji ! Dit vond ze geweldig en deze kleven nu op haar slaapkamervenster.

Dan kocht ik nog deze Emoji stickers (niet herbruikbaar). Voor op haar Agenda of gewoon om mee te knutselen.

2 boekjes met quotes op speciaal papier. Ook dit kocht ik voor een diy en gewoon omdat het er leuk uitziet. Want ja, zo ben ik 🙂

Voor de kinderen enkele pakjes sokken. De jongens dragen zwart en onze dochter grijs. Zo hoef ik dus nooit op zoek te gaan naar 2 dezelfde printjes bij het sorteren van de was. Gewoon heel simpel zwart bij zwart en grijs bij grijs. Tijd bespaard !

Neusstrip die ik erg kan aanraden. Dit is de houtskool variant en deze werken erg goed.

Huisparfum voor nog geen euro. Ik neem altijd een paar pakjes mee en ze ruiken prima. Ze passen in het Ambi Pur houdertje, die kan je ook bij Action vinden.

Sorteerbakjes voor de Bento prikkers en uitstekers. Deze liggen bij het werkmateriaal en ze dienen normaal voor schroefjes.

Zo ligt de “lunch lade” er momenteel bij… Als jij nog leuke tips hebt, laat het me weten. Ik ben nog niet tevreden met deze opstelling en ondertussen kwam er ook weer wat bij.

Tijdens mijn laatste bezoekje vorige week, lag ook de kerstversiering er al. Jammer Action ! Hoewel ik heel graag kerstversiering koop, vind ik het altijd vroeg als je dat al begin oktober moet doen. Als je het niet koopt, is de kans groot dat je na Sinterklaas niets meer vindt. Dus deze schattige cadeautasjes kocht ik alvast. Jaaaa, ook deze zijn met… Goud !

Hertjes ! Ik ben grote fan van hertjes met kerstmis. Deze schattige beeldjes krijgen zeker een leuk plekje op de kast. Een beetje sneeuw erbij of een kleurlakje erover en klaar !

Dit ronde rekje ken je vast ook wel. Op Instagram komen ze massaal langs. Action verdiende volgens mij al erg veel met deze rekjes. Ook het bakkersrekje is weer terug in het assortiment. Deze ronde kocht ik niet voor mezelf, al twijfelde ik wel om het voor thuis in het wit te kopen. Deze krijg een plekje in het huis van mijn zus. De accesoires werden gekozen door mijn zoontjes van 5 en 6.

Deze fluffy sokken kwamen in oktober ook al van pas. Brrr wat was het toch al koud. Heerlijk om met deze warme sokken, een dekentje en een tasje thee op de zetel te kruipen !

Een rekje voor de post in de keuken. De layout van de communticatie muur zit al in mijn hoofd, nu alleen nog de keuken schilderen en dan kan het uitwerken beginnen.

Enkele oefenschriftjes voor de middelste. De oudste kan er natuurlijk ook gebruik van maken, maar ze heeft haar eigen Smiley schriftjes om in te kribbelen. Wanneer ik de toetsen overloop, maken we de foutieve oefeningen altijd eventjes opnieuw in deze schriftjes.

Dit vond ik een erg leuke tip ! 2 setjes met glas markers. Helaas waren er niet meer kleuren, maar ik ben wel erg benieuwd om te te proberen. Ik kocht eerder al een zwarte marker bij Ava om de koffietassen van oma te pimpen. De kindjes maakte elk een tekening erop en aan de achterkant schreef ik een klein tekstje. Helaas bleven de markers niet goed erop zitten na een wasbeurt. Zonde ! Ik ben dus erg benieuwd naar deze. Laat het zeker weten bij de reacties als jij ze al gebruikt hebt.

En dit zijn dan alle kleurtjes even in close up.

Een gel spray om ’s morgens eventjes snel de haartjes van de jongens te doen. Ze kunnen soms met een wilde bos opstaan en dan is dit wel handig om ze een beetje in model te leggen. Ook voor mijn dochter is het handig, ze heeft van die losspringende haartjes en dan spray ik dit even op de kam en ga dan door haar haartjes ermee. weg froezel !

Blotting paper, ken jij het al ? Heel vervelend als je gaat blinken door de dag. Met deze papiertjes kan je over je gezicht deppen en het teveel aan talg wordt dan opgenomen door het papier. Je krijgt dan weer een mooie matte uitstraling. Handig voor in je handtas.

Vitaminen bij Action ? Geen idee of het een aanrader is, maar ik wilde het wel proberen.

Deze Swiffer kit stond bij de weekactie voor net geen 10€. Ik zag het al langskomen op de reclame en onze huidige goedkope swiffer doet toch niet echt zijn werk. Ik nam het dus mee, altijd handig om even snel door de slaapkamers te gaan.

In de doos zitten stukjes steel die je dan in elkaar klikt zodat je een lange Swiffer stok krijgt. Hij is dus niet verstelbaar, maar de lengte is oké.

Er zitten enkele reserve doekjes bij, maar ik kocht nog een extra pakje van 20 stuks. Deze zijn van het Action merk, maar leken mij hetzelfde.

In deze kit zat ook de Swiffer duster, hier had ik er al 2 van. Ze doen zeker hun werk ! Vooral voor de houten jaloeziën zijn ze erg fijn in gebruik.

Deo wipes, ook handig voor in je handtas.

Oorstokjes, gewoon omdat ze toen toevallig op waren…

Colour catchers, deze handige doekjes zijn een must have voor je voorraadkast in de berging.

Een klein beetje mondverzorging.

Leuke decoratie voor tegen de slaapkamermuur. Helaas ligt decoreren nog in de toekomst want er moet ook daar eerst nog geschilderd worden. Deze hadden ze ook in wit en zilver.

Een pakje wegwerpmesjes die ik niet kan aanraden tenzij je graag je huid openkrabt… Verder nog een tube Veet ontharigscreme. Het klinkt zo gemakkelijk, je smeer de creme op je benen en gaat er na enkele minuten over met het spateltje dat erbij geleverd wordt. Niet mijn ding, je haar wordt eigenlijk gewoon verbrand tot op de huid en het duurt best lang voordat het haar loskomt. Ik heb er veel te weinig geduld voor.

Deze leuke figuurtjes kan je op stof strijken, ik kocht 2 verschillende setjes ervan. Ook op aliexpress liet ik mijn dochter er enkele uitzoeken. Deze gaan jullie ook nog voorbij zien komen in een leuke diy!

Een kleine agenda voor 2018. Jup, voor school moeten er al dingen vooruit gepland worden dus ik moest opzoek naar een nieuwe agenda.

En als laatste nog enkele leuke cadeautasjes en tags.

Dat waren alle aankopen die ik sinds eind augustus deed bij Action 😉

………………………………………………………………………………….

Q. Wat vond jij de leukste aankoop van deze shoplog ?

 

 [:]

2 reacties op “[:en]Action shoplog XL ![:]”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.