[:en]Ik werd genomineerd ![:]

[:en]Jaa, je leest het goed. Ik mocht een award in ontvangst nemen. Wel virtueel, maar een award is een award 😉

Roelfien, de blogger achter Ladybos nomineerde me voor de Liebster award. Hoe tof van haar om aan mij te denken ! Ikzelf had er nog nooit eerder van gehoord.

Liebster Award

Kort gezegd is het een award voor en door bloggers. Vooral de startende blogs komen in aanmerking. Op deze manier maken anderen kennis met jouw blog en komen ze nieuwe dingen te weten over de bloggers die eracher zitten. Zelf zal ik ook enkele leuke blogs nomineren voor deze award en natuurlijk deel ik ook 10 weetjes over mezelf !

10 weetjes over Lievelyne

1 : Ik ben een enorm chaotisch persoon ! Als ik sta te koken, denk ik opeens aan de was die nog in de droogkast gestoken moet worden en op weg daarheen word ik vast afgeleid door een ander item 🙂

2 : Oneven, ik heb er een hekel aan !

3 : Als de tv niet op het juiste volume staat, stoor ik me eraan. Hoewel ik een hekel heb aan oneven, is 11 wel het juiste getal voor het volume 🙂

4 : mijn lievelingsgetal !

5 : Mijn kinderen zijn kieskeurige eters, maar hebben dit niet van een vreemde. Ik was dit ook, maar door de jaren heen leerde ik zoveel nieuwe smaken kennen en ervan houden!

6 : Mijn man en ik zijn 16 jaar samen, hij is nog steeds mijn rots. Soms heb ik de indruk dat hij de enige is die mijn humor echt begrijpt ♡

7 : Ik kan niets weggooien 🙂 Jep, over alles moet ik nadenken. “Misschien kan ik dat later nog wel gebruiken”.

8 : Mijn lievelings serie is nog steeds Grey’s Anatomy ! Doe mij maar een ziekenhuis serie met veel drama !

9 : 50 shades of Grey ligt al jaren op mijn nachtkastje, maar ik vond nog steeds niet de tijd om het te lezen.

10 : Ik doe mijn aankopen liever online. Niet aanschuiven aan de kassa want een lange wachtrij daar heb ik geen geduld voor 🙂

En de genomineerden zijn

BabsUpNext de blog van Babs, een mama van 3 met een hele handige man 😉 Ze schrijft met een goede dosis humor, je zal je zeker niet vervelen op haar blog !

Miss Pixie geen startende blogger, wel een heel creatieve duizendpoot ! Ze maakt vanalles zelf en heeft ook een eigen Etsy shop. Ga dus zeker een kijken nemen !

goodvibinggang Jill & Tom, 2 vrolijke en spirituele vegans uit Limburg. Ik twijfelde of ik ze onder de categorie “blogger” of “Youtubers” moet plaatsen. Zelf vond ik ze tijdens mijn zoektocht naar Nederlandstalige video’s over veganisme. Ik wil er meer over weten, wat eten ze en waar kopen ze het ? Dit duo neemt je mee ! Het zijn niet echt beginners, maar ik vond ze wel passen bij deze award.

Mamadriehartjes, ik leerde haar kennen toen ze nog blogde op haar eigen WordPress blog. Ze schreef daar altijd hele mooie teksten over het moeder zijn en haar gevoelens. Tegenwoordig is ze erg actief op Instagram. Ze post daar elke dag één of meerdere foto’s die je doen watertanden ! Regelmatig schrijft ze ook recepten voor de blog van Leukste Lunch.

The DIY Life, ook geen beginnende blogger, maar wel eentje die wat meer mag opvallen. Voor een leuke DIY moet je bij Tessa zijn !

 

 

 

 [:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
[:en]Suplementen voor kinderen, zin of onzin?[:]

[:en]Na de zomer, start ik altijd met het geven van multivitaminen aan de kinderen. Dit om hun weerstand te verhogen...

Close