Ook mama moet terug naar school, welke schoolspullen kocht ik ?

Jep, ook voor mij begint er weer een nieuw schooljaar! Ik begon einde januari aan een opleiding waarvoor ik 3x per week ’s avonds naar school moet. De school ligt op 45 min rijden. Een hele opgave om alles geregeld te krijgen. Vooral op de dagen dat ik moet werken, dan is het racen naar huis om nog snel te koken. En dan je tas nemen en hopen dat je de juiste cursus hebt meegenomen naar school! Gelukkig kan ik rekenen op de steun van mijn man. En wat is een jaar op een mensenleven, toch?

Om mezelf te motiveren kocht ik wel wat nieuwe schoolspullen.

Eerst en vooral een nieuwe bredere map voor alle cursussen netjes in te krijgen. Zo kan ik de cursussen van alle 3 de dagen gewoon in één map steken en heb ik dus altijd de juiste bij. Vooral de kleur van deze map maakt me vrolijk 🙂 Rose goud, love it !

Deze set met flamingo’s zagen jullie al eerder voorbij komen in de vorige Action shoplog. Daar kocht ik eigenlijk voor de lol dit setje. Ik heb iets met flamingo’s dit jaar en mijn dochter zei in de winkel “mama, deze moet je kopen!”. Daarbij kocht ik dan de bijpassende tabbladen om alles netjes te kunnen ordenen in mijn map.

Bij Action Nederland vond ik deze pennenzak, ik vond het eigenlijk wel leuk als make-up tasje. Achteraf kocht ik de map en deze twee passen dus perfect samen.

En dan ook nog een set Stabilo markers. Dit zijn de nieuwe pasteltinten en die moest ik hebben voor mijn bullet journal en planner. Waarschijnlijk snapt niemand waarom ik als 29-jarige deze set markers moest hebben 🙂

En dan nog 2 kartonnen mappen die me handig leken voor papierwerk in te bewaren. Ik ben nogal geneigd om dingen kwijt te raken als ze geen vaste plaats hebben.

En zo is het toch iets aangenamer om het nieuwe schooljaar weer te starten.

Hopelijk vonden jullie het leuk om een kijkje te nemen in mijn boekentas. Aan iedereen die terug naar school moet, veel succes!

2 reacties op “Ook mama moet terug naar school, welke schoolspullen kocht ik ?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.