[:en]Wij testen Denksport puzzelblok en modefabriek + Winactie ![:]

[:en]

Hou jij ook van kruiswoordraadsels ? Vooral als je op vakantie gaat is het erg leuk om te doen op het strand. Ik kocht laatst een kruiswoordraadsel en mijn dochter wou graag meedoen. Helaas was het voor mij al lastig om de woorden te vinden, dus voor haar was het al helemaal niets ๐Ÿ™‚ Gelukkig heeft Denksport een Junior editie ! Wij mochten van denksport deze leuke meiden editie testen. Mijn dochter van 9 is alvast super enthousiast ย !

Ik ontving twee boekjes eentje is een puzzelblok aangepast aan de leeftijd van een 9 jarige. Het andere boekje is een kleurboek waarin allerlei outfits en mode accesoires staan die je kan kleuren naar wens. Jij bent de ontwerper !

Puzzelblok

Hierin staan allerlei puzzels, zoals : woordzoekers, doolhoven, zoek de verschillen,… Het eerste dat ze probeerde was de woordpuzzel. Onderaan staat alle woorden en deze moeten dan ingevuld worden in het rooster. Dit ging erg vlot, zonder hulp. Een boost voor het zelfvertrouwen, maar ook een goede training voor de hersenen ๐Ÿ˜‰

De Sudoku, iets wat ik heel graag doe. Cijfertjes invullen in een rooster, maar pas op, elk cijfer mag maar รฉรฉn keertje per rooster voorkomen ! Huh ? Geen cijfertjes in de puzzelblok voor meiden ? Nee, dat klopt ! Denksport bedacht iets leukers voor de kinderen, namelijk mode en accesoires en ook nog eens in stickervorm. Tof ! Het duurde wel even voordat ze ermee weg was. Het is natuurlijk ook even nadenken en goed kijken.

Toch slaagde ze erin (met een beetje hulp)ย het hele rooster vol te plakken met de juiste stickers. High five !

Verder staan er nog meer leuke dingen in om te doen.

En de pagina’s kan je er gemakkelijk uitscheuren. Heb je een vriendinnetje op bezoek of moet je delen met zus ? Geen probleem, gewoon even kiezen en scheuren ! Let wel op: De oplossingen van de puzzels staan altijd op de achterzijde ๐Ÿ˜‰

Mijn modefabriek kleurblok

Ja hoor, dit had ik echt willen hebben toen ik klein was. Een boek vol met outfits, schoenen, … En dit kan je dan allemaal zelf inkleuren. Tijdens het bladeren stopte ze op een pagina met sportschoenen. Trots zei ze : “Kijk mama, mijn Huarache’s”. Nike is fier op jullie Denksport ! ย Het kleur- en doeboek bevat 80 pagina’s en is geschikt voor alle leeftijden. Mama’s, leef jullie uit !

Samen kleurde we een jasje in. Van mij mogen ze dit vest best op de markt brengen hoor.

En ook in dit boek kan je gemakkelijk de pagina’s eruit scheuren. Ook het papier is fijn dik, je kan er dus ook makkelijk met stift in kleuren zonder dat het doordrukt.

Tot slot

2 hele leuke boekjes voor meisjes ! Dochterlief vond vooral het puzzelboek erg leuk. De woordzoeker en woordpuzzelย als topfavoriet ! Beide boekjes zijn te koop op de webshop van Denksport voor 4,95โ‚ฌ en 4,75โ‚ฌ per stuk.

Winactie

Van Denksport mag ik รฉรฉn van jullie blij maken 2 puzzelblokken en editie 6 van Mijn modefabriek kleurblok !

Wil jij graag winnen ?

  1. Laat een reactie achter voor wie je dit pakketje wil winnen.
  2. Like de Facebookpagina
  3. Voor een extra kans, Volg me op Instagram
  4. Tag je vriendin of deel het bericht, niet verplicht maar wel altijd lief โ™ก

Winnaar wordt bekend gemaakt op 13 september !

Ik heb ook ย :

โœ–Instagram

โœ–Facebook

โœ–Pinterest

 [:]

12 reacties op “[:en]Wij testen Denksport puzzelblok en modefabriek + Winactie ![:]”

  1. Leuke actie! Mijn dochtertje is met 5 jaar nog net te klein volgens mij. Ook een aanrader (kreeg ze tijdens de vakantie van Oma. Ze had het van te voren in Nederland gekocht): een boekje van Top Model of iets dergelijks met blanco poppetjes in ondergoed. En met stickers kon je er andere hoofdjes, haar, kleding en schoenen en accessoires op plakken. Heel leuk!

    1. ja dat klinkt inderdaad ook heel leuk ! Voor de puzzelblok is ze inderdaad net te klein. Het kleurblok kan nog wel hoor. liefs E.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *