Purpuz planner

Kribbelen, schrijven, lijstjes maken… Daar ben er grote fan van. Ik ben nogal visueel ingesteld en als ik dingen opschrijf en een plan maak, is het iets minder chaotisch in mijn hoofd. Sinds kort probeer ik een bullet journal bij te houden. Dit is handig, omdat je de indeling en de lay-out van je planner zelf kan bepalen. Aan de andere kant neemt het veel meer tijd in beslag als je er echt iets leuk van wil maken.

Toen Clen Verkleij me vroeg of ik de Purpuz planner wou reviewen, was ik meteen enthousiast!

De Purpuz Planner helpt jou je doel, in balans, te bereiken. Stel. Plan. Haal je doel. Vergroot dagelijks je geluk en succes met deze unieke agenda; de 1e life coach op papier.

In 9 gemakkelijke stappen helpt de planner je een duidelijk doel te stellen en te plannen. Motivatie, inspiratie en (dagelijkse) reflectie zorgen ervoor dat jij je doel ook echt haalt. Maak van 2017 nog je beste jaar ooit. Koop de Purpuz Planner nu.

Even later ontving ik een leuk pakketje in de bus met daarin mijn nieuwe planner voor 2017. Clen nam ook nog even de tijd om een boodschapje te schrijven op de enveloppe. Dat kan ik best wel waarderen!

Eerste indruk

Toen ik de enveloppe opende, werd ik ook aangenaam verrast door het uiterlijk van de Purpuz planner. Neutraal grijs met koperachtige details erop. Love! Ook de binnenkant is erg rustig. Hij heeft hier gewerkt met pastelkleuren en een patroontje, helemaal mijn ding! Toen ik er doorheen bladerde, merkte ik meteen dat Clen hier toch wel echt tijd en moeite heeft ingestoken. Het is duidelijk meer dan een gewone agenda.

Alle tools die je nodig hebt voor een goede planning staan erin. Zo heb je een jaaroverzicht met alle maanden en daarlangs alle feestdagen van het jaar. Dat we in een multiculturele samenleving wonen, begreep ook Clen heel goed. Zelfs dagen als Ramadan en Joods Nieuwjaar staan erbij.

Hoe werkt de planner

Ook dat staat allemaal heel mooi uitgelegd. Er zijn 8 tools die je gaat gebruiken voor het bepalen van je doel. De eerste 4 helpen je om je dromen om te zetten tot een planbaar doel. Dan zijn er nog 2 tools die je helpen plannen en 2 die je helpen bij het reflecteren. Dit is even een lastig stukje en hiervoor moest ik me dan ook rustig neerzetten om het te lezen en uitwerken. Wel vond ik het deel waar je gaat reflecteren erg nuttig. Vaak lopen er dingen mis in je leven en weet je niet hoe dit nu eigenlijk kwam. Door elke dag even te reflecteren, sta je stil bij bepaalde dingen. Mooi dat hij dit meeneemt in de planner.

Vervolgens geeft hij aan dat er altijd ruimte is voor verbetering. Wanneer je opmerkingen of suggesties hebt, mag je dit mailen. Dit vind ik ook een zeer positief punt.

Dan gaat het over naar een maandplanner. Hier kun je je doelen op schrijven voor een bepaalde maand. Bovenaan staat altijd de check-in. Daaronder de vragen: Met wie ga je afspreken? Waar ga je naartoe? Waarmee ga je experimenteren? Eventueel een beloning aan jezelf.

Aan de rechterkant is er plaats voorzien voor je creativiteit. Hier kun je lekker schrijven, plakken of doodlen. Aan jou de keuze 😉

Op de volgende pagina’s vind je dan de weekplanners voorzien van een mooie quote. Ook hier heb je iedere week een check-in. Onderaan je weekdoelen en ook weer creatieve ruimte.

Aan het einde van elke maand staan er vragen die je laten stilstaan bij het heden en het plannen van je toekomst.

Tussendoor kan je ook even genieten van enkele mooie foto’s. Deze geven de seizoenen aan, goed bedacht toch?

Tot slot

Ik ben erg positief over deze Purpuz planner! Het is zeker een handige tool die je kan helpen met je doelen. Een klein minpuntje is wel dat hij nogal groot is. Je kunt het dus niet snel meenemen in je tas. Dit is natuurlijk makkelijk op te lossen door een kleinere agenda of notitieblok mee te nemen voor onderweg. ’s Avonds kun je dan alles even overschrijven in de Purpuz planner.

Prijs

Deze gebundelde versie kun je bestellen op de website van Purpuz voor 34,99€ EN met de code “Lievelyne” krijg je 25% korting! Wil je liever even gratis de planner testen? Dan kun je de pagina’s ook downloaden en zelf afdrukken. Hierbij kun je dus kiezen of je alles afdrukt of alleen de agenda/planner.

Wat vinden jullie van deze planner?

……………………………………….

Hoewel ik deze planner gratis toegestuurd kreeg, is mijn mening altijd eerlijk en oprecht.

✖Volg mij op Instagram

✖Like mij op Facebook

✖Voeg mij toe op Pinterest

✖Volg jij me al op Bloglovin’ ?

2 reacties op “Purpuz planner”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.