Budgetvriendelijk geshopt bij Primark !

[:en]Tijdens de laatste solden dagen ging ik gezellig wandelen over de winkelstraat in Hasselt. Mijn man had onverwachts vrij dus daar moesten we van genieten. De kindjes brachten we naar speelpleinwerking om zich lekker vuil te maken en te ravotten.

De Primarkt in Hasselt vind ik erg netjes en overzichtelijk. De winkel is niet heel groot, maar er is zeker genoeg keuze !

Voor mezelf heb ik niet echt rondgekeken bij de kleding omdat mijn man erbij was. Hij vindt deze winkel verschrikkelijk dus ik wou het hem niet aandoen om te wachten bij de paskamers 🙂

De kinderen hadden nog nieuwe kleding nodig voor het nieuwe schooljaar. Vooral voor de jongens koop ik voor school liever iets goedkopere kleding aangezien ze vaak met verf of gaten in hun kleding terugkomen.

Jongens

Als eerste een hele toffe jeans voor de middelste. Hij is 6 en zoals zijn broertje en grote zus erg smal. Dit is lastig om een goeie broek te vinden. Vandaar dat ik maar één jeans meenam. De broek leek me ook erg lang, ik heb altijd moeite met het inschatten van de maat. Ik nam 110 voor hem. Zijn broertje is een jaar jonger en draag nu 104, moest het dus toch te klein zijn, kan ik het voor de kleinste gebruiken.

 

Voor beide jongens vond ik ook nog een stoer hemd. Eentje met legerprint voor de jongste, love it or leave it. Aangezien ik deze print graag zie, was het voor mij een love it 😉

Om er geen tweeling van te maken, kocht ik voor de middelste dan toch maar een gewone kaki groene. De tekst is alvast op zijn lijfje geschreven “REBEL“.

Er hingen heel veel leuke joggingbroeken, helaas bijna niets meer in maatje 104 of 110. Gelukkig was de grijze wel nog in de maat van de jongste. Heel leuk voor naar school. Op de dagen dat ze turnen krijgen, hebben de juffen liever een makkelijk broekje. En op de andere dagen zit het ook gewoon lekker comfy. Ook voor broer nam ik een joggingbroek mee. Voor hem koos ik de zwarte met leuk detail op de knieën. Er hingen ook bijpassende truien en vesten, maar wederom niet in hun maat.

Tussen de solden artikelen scoorde ik nog deze 2 vestjes. Niet erg speciaal, maar voor 3€ wel een interessante aankoop om te dragen naar school. Wanneer ze deze weer eens kwijtspelen, doet het minder zeer. Toch ?

Meisje

Dochterlief haar lange benen groeide tijdens de vakantie nog een beetje meer. Maatje 128 zit haar overal als gegoten, maar de pijpen zijn dan helaas te kort. Balen ! Ze draagt altijd Skinny jeans, andere modellen zijn te wijd voor haar slanke figuurtje. Toch leken sommige broekjes erg lang of breed dus ik nam het risico van een maatje kleiner bij sommige. In de winter dragen meisjes toch laarzen en korte broeken zijn tegenwoordig ook een trend, haha !

Ze hadden veel leuke broekjes voor meiden, ik moest me dus inhouden ! Ook de high waist jeans shorts vond ik er leuk, maar voor de prachtige zomers in België een beetje overbodig.

Op de tafels liggen altijd hele goedkope shirts met zowel korte als lange mouwen. De kwaliteit is zeker oké voor de meisjes. De shirts op de tafels van de jongens laat ik liever liggen, deze modellen zijn erg wijd en kort.

Ik kocht 4 shirts met korte mouw. Ze hadden zoveel leuke prints dat het moeilijk was om te kiezen. Ik ging voor 2 vrolijke printjes met roze, bloemen en vlinders. Normaal houdt ze niet van zulke meisjesachtige dingen, maar deze vielen in de smaak.

en dan 2 stoerdere shirts met goud en glitter details. Vooral de grijze met “LIMITED EDITION” viel in de smaak.

Er waren nog niet veel kledingstukken met lange mouwen. Ik was eigenlijk vooral op zoek naar vestjes, maar die kon ik niet vinden.

Wel vond ik op de tafel nog een goedkoop shirt met streepjes en goud, like !

Een langer hemd van zacht fleece achtig stof met grijze ruiten.

Een een heel romantische trui met roze bloemen en gouden details.

Voor mezelf vond ik enkele kleine prulletjes. Bij de make up nam ik deze potloden mee. Ik gebruik deze op mijn onderste oogleden. En eigenlijk zagen ze er gewoon schattig uit met die rosé gouden tekst erop.

En dus moest ook deze slijper met me mee. Deze staat mooi op mijn make up tafel bij mijn rosé goude wimperkruller en pincet die ik kocht bij mijn vorige bezoek aan Primark.

Voor mijn make up borstels kocht ik deze cleaner. Je kan je borstels er heel schoon mee krijgen. Ik probeerde het door ze in te sprayen en dan te wrijven over wat keukenrol. Natuurlijk krijg je niet al het vuil eruit. Daarom gebruik ik deze na elke make up beurt, zo blijven mijn borstels toch netjes. Natuurlijk moet je ze wel regelmatig eens even reinigen met schoonmaakazijn en babyshampoo.

Bij de juwelen hingen ook veel leuke dingen. Ik ging voor deze simpele oorbellen. Als ik stage heb draag ik mijn haren altijd in een staart en zijn hangende oorbellen verboden. Deze schattige oorstekers zijn dus een prima alternatief.

Dat was alles van Primark.

Ik liep ook nog even binnen bij de NYX binnen. Daar liep ik buiten met het Custom Pro Palette. Hierin passen 8 pans waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren blush, contour en highlighter. Ik bleef er niet te lang hangen omdat het geen winkel is voor mannen. Hij begrijpt niet hoe je een volledige winkel kan vullen met “zooi voor op je gezicht”.

En verder kocht ik nog de Shine Killer. Volgens de verkoopster werkt deze heel goed tegen glimmen. Nee hoor, ze kon gewoon goed verkopen. Ik zou het je niet aanraden om deze te kopen. Spijtig want ik had er meer van verwacht.

De lipstick was wel erg mooi. Dit is de Turnt Up in de kleur Stone. En een leuk extraatje was dat hij afgeprijsd was.

 

Wat was jullie favoriete artikel uit deze shoplog ?

 [:de]

Tijdens de laatste solden dagen ging ik gezellig wandelen over de winkelstraat in Hasselt. Mijn man had onverwachts vrij dus daar moesten we van genieten. De kindjes brachten we naar speelpleinwerking om zich lekker vuil te maken en te ravotten.

De Primarkt in Hasselt vind ik erg netjes en overzichtelijk. De winkel is niet heel groot, maar er is zeker genoeg keuze !

Voor mezelf heb ik niet echt rondgekeken bij de kleding omdat mijn man erbij was. Hij vindt deze winkel verschrikkelijk dus ik wou het hem niet aandoen om te wachten bij de paskamers 🙂

De kinderen hadden nog nieuwe kleding nodig voor het nieuwe schooljaar. Vooral voor de jongens koop ik voor school liever iets goedkopere kleding aangezien ze vaak met verf of gaten in hun kleding terugkomen.

Jongens

Als eerste een hele toffe jeans voor de middelste. Hij is 6 en zoals zijn broertje en grote zus erg smal. Dit is lastig om een goeie broek te vinden. Vandaar dat ik maar één jeans meenam. De broek leek me ook erg lang, ik heb altijd moeite met het inschatten van de maat. Ik nam 110 voor hem. Zijn broertje is een jaar jonger en draag nu 104, moest het dus toch te klein zijn, kan ik het voor de kleinste gebruiken.

 

Voor beide jongens vond ik ook nog een stoer hemd. Eentje met legerprint voor de jongste, love it or leave it. Aangezien ik deze print graag zie, was het voor mij een love it 😉

Om er geen tweeling van te maken, kocht ik voor de middelste dan toch maar een gewone kaki groene. De tekst is alvast op zijn lijfje geschreven “REBEL“.

Er hingen heel veel leuke joggingbroeken, helaas bijna niets meer in maatje 104 of 110. Gelukkig was de grijze wel nog in de maat van de jongste. Heel leuk voor naar school. Op de dagen dat ze turnen krijgen, hebben de juffen liever een makkelijk broekje. En op de andere dagen zit het ook gewoon lekker comfy. Ook voor broer nam ik een joggingbroek mee. Voor hem koos ik de zwarte met leuk detail op de knieën. Er hingen ook bijpassende truien en vesten, maar wederom niet in hun maat.

Tussen de solden artikelen scoorde ik nog deze 2 vestjes. Niet erg speciaal, maar voor 3€ wel een interessante aankoop om te dragen naar school. Wanneer ze deze weer eens kwijtspelen, doet het minder zeer. Toch ?

Meisje

Dochterlief haar lange benen groeide tijdens de vakantie nog een beetje meer. Maatje 128 zit haar overal als gegoten, maar de pijpen zijn dan helaas te kort. Balen ! Ze draagt altijd Skinny jeans, andere modellen zijn te wijd voor haar slanke figuurtje. Toch leken sommige broekjes erg lang of breed dus ik nam het risico van een maatje kleiner bij sommige. In de winter dragen meisjes toch laarzen en korte broeken zijn tegenwoordig ook een trend, haha !

Ze hadden veel leuke broekjes voor meiden, ik moest me dus inhouden ! Ook de high waist jeans shorts vond ik er leuk, maar voor de prachtige zomers in België een beetje overbodig.

Op de tafels liggen altijd hele goedkope shirts met zowel korte als lange mouwen. De kwaliteit is zeker oké voor de meisjes. De shirts op de tafels van de jongens laat ik liever liggen, deze modellen zijn erg wijd en kort.

Ik kocht 4 shirts met korte mouw. Ze hadden zoveel leuke prints dat het moeilijk was om te kiezen. Ik ging voor 2 vrolijke printjes met roze, bloemen en vlinders. Normaal houdt ze niet van zulke meisjesachtige dingen, maar deze vielen in de smaak.

en dan 2 stoerdere shirts met goud en glitter details. Vooral de grijze met “LIMITED EDITION” viel in de smaak.

Er waren nog niet veel kledingstukken met lange mouwen. Ik was eigenlijk vooral op zoek naar vestjes, maar die kon ik niet vinden.

Wel vond ik op de tafel nog een goedkoop shirt met streepjes en goud, like !

Een langer hemd van zacht fleece achtig stof met grijze ruiten.

Een een heel romantische trui met roze bloemen en gouden details.

Voor mezelf vond ik enkele kleine prulletjes. Bij de make up nam ik deze potloden mee. Ik gebruik deze op mijn onderste oogleden. En eigenlijk zagen ze er gewoon schattig uit met die rosé gouden tekst erop.

En dus moest ook deze slijper met me mee. Deze staat mooi op mijn make up tafel bij mijn rosé goude wimperkruller en pincet die ik kocht bij mijn vorige bezoek aan Primark.

Voor mijn make up borstels kocht ik deze cleaner. Je kan je borstels er heel schoon mee krijgen. Ik probeerde het door ze in te sprayen en dan te wrijven over wat keukenrol. Natuurlijk krijg je niet al het vuil eruit. Daarom gebruik ik deze na elke make up beurt, zo blijven mijn borstels toch netjes. Natuurlijk moet je ze wel regelmatig eens even reinigen met schoonmaakazijn en babyshampoo.

Bij de juwelen hingen ook veel leuke dingen. Ik ging voor deze simpele oorbellen. Als ik stage heb draag ik mijn haren altijd in een staart en zijn hangende oorbellen verboden. Deze schattige oorstekers zijn dus een prima alternatief.

Dat was alles van Primark.

Ik liep ook nog even binnen bij de NYX binnen. Daar liep ik buiten met het Custom Pro Palette. Hierin passen 8 pans waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren blush, contour en highlighter. Ik bleef er niet te lang hangen omdat het geen winkel is voor mannen. Hij begrijpt niet hoe je een volledige winkel kan vullen met “zooi voor op je gezicht”.

En verder kocht ik nog de Shine Killer. Volgens de verkoopster werkt deze heel goed tegen glimmen. Nee hoor, ze kon gewoon goed verkopen. Ik zou het je niet aanraden om deze te kopen. Spijtig want ik had er meer van verwacht.

De lipstick was wel erg mooi. Dit is de Turnt Up in de kleur Stone. En een leuk extraatje was dat hij afgeprijsd was.

 

Wat was jullie favoriete artikel uit deze shoplog ?

 [:]

2 reacties op “Budgetvriendelijk geshopt bij Primark !”

    1. Aaah nog iemand die fan is van camouflage 😉 Ik kom er ook niet echt vaak omdat we er toch een afstandje voor moeten rijden. Wel altijd leuk winkelen, zeker voor de kids.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.