aankopen voor het eerste leerjaar

Back 2 school : Aankopen voor het eerste leerjaar !

De middelste mag vanaf september naar het eerste leerjaar. WOW, mijlpaal ! Ik weet niet wie zenuwachtiger is, ik of ons zoontje 🙂

Omdat hij een grote dinofan is, zal zijn schoolgerief dus ook een dino thema hebben. Ik heb graag dat alles een beetje bij elkaar past, dus daarvoor gingen we eerst op zoek naar een leuke boekentas.

Bij Dreamland bestelde ik deze Kangourou boekentas. Het is een kleiner model dan de standaard boekentassen, maar prima voor het eerste leerjaar. Hij mocht zelf kiezen tussen dit model of een aapjes boekentas (Kipling). Vol overtuiging koos hij dit model uit. Ik ben zeker dat deze boekentas veel zal meemaken, dus volgend jaar is hij hoogstwaarschijnlijk ook aan vervanging toe. (update: deze boekentas hield het 2 jaar vol en zak er zelfs dan nog mooi uit. Ik ben dus erg fan van deze budgetvriendelijke boekentas)

boekentas dino's Dreamland

Lees ook: Yumbox Bento: Hoe vrolijk je makkelijk de lunch van je kindje op?

Stoer die groene kleur. Het model van vorig jaar was blauw met wit, deze vind ik persoonlijk leuker en wordt hopelijk iets minder snel vuil. Aan de voorkant zit ook een ringetje. Daar moeten we nog een leuke gepaste sleutelhanger voor zoeken.

Klein minpuntje: Op de website stond dat er op de flap ook een ritssluiting zit, maar dat blijkt niet zo te zijn. Daar zou hij eventueel zijn brillendoosje in kunnen bewaren. Maar dat kan ook best in het voorvak met ritssluiting.

Binnenin heeft het 2 vakken waar een A4 map in kan. Het andere vak kan gebruikt worden voor de brooddoos en drinkbeker.

Onder de flap is er een plaats voorzien om netjes de gegevens van je kind te schrijven.

Onze middelste is alvast heel blij met zijn nieuwe boekentas en kijkt enorm uit naar het eerste leerjaar!

Hou de blog in de gaten want deel 2 van deze shoplog komt ook nog online! De schoolspullen van het vierde leerjaar en kleuterklas volgen nog.

Werd je geĂŻnspireerd door dit artikel en vond je de informatie nuttig? Deel het dan zeker verder, dat helpt ons en de blog om te groeien(DANKJEWEL)! Tag ook zeker @LIEVELYNEPUNTBE op social media als je aan de slag gaat met Ă©Ă©n van onze tips. Ik zie het graag voorbij komen en deel het verder!

*Sommige blogs bevatten affiliate linkjes. Door op deze links te klikken en iets te kopen, ontvangt Lievelyne een kleine commissie. Voor jou hangen hier GEEN extra kosten aan vast!

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.