Back 2 school : Aankopen voor het eerste leerjaar !

De middelste mag vanaf september naar het eerste leerjaar. WOW, mijlpaal ! Ik weet niet wie zenuwachtiger is, ik of ons zoontje ๐Ÿ™‚

Omdat hij een grote dinofan is, zal zijn schoolgerief dus ook een dino thema hebben. Ik heb graag dat alles een beetje bij elkaar past, dus daarvoor gingen we eerst op zoek naar een leuke boekentas.

Bij Dreamland bestelde ik dezeย Kangourou boekentasย .ย Het is een kleiner model dan de standaard boekentassen, maar prima voor het eerste leerjaar. Hij mocht zelf kiezen tussen dit model of een aapjes boekentas (Kipling). Vol overtuiging koos hij dit model uit. Ik ben zeker dat deze boekentas veel zal meemaken, dus volgend jaar is hij hoogstwaarschijnlijk ook aan vervanging toe.

Stoer die groene kleur. Het model van vorig jaar was blauw met wit, deze vind ik persoonlijk leuker en wordt hopelijk iets minder snel vuil. Aan de voorkant zit ook een ringetje. Daar moeten we nog een leuke gepaste sleutelhanger voor zoeken.

Klein minpuntje : Op de website stond dat er op de flap ook een ritssluiting zit, maar dat blijkt niet zo te zijn. Daar zou hij eventueel zijn brillendoosje in kunnen bewaren. Maar dat kan ook best in het voorvak met ritssluiting.

Binnenin heeft het 2 vakken waar een A4 map in kan. Het andere vak kan gebruikt worden voor de brooddoos en drinkbeker.

Onder de flap is er een plaats voorzien om netjes de gegevensย van je kind te schrijven.

Onze middelste is alvast heel blij met zijn nieuwe boekentas en kijkt enorm uit naar het eerste leerjaar !

Hou de blog in de gaten want deel 2 van deze shoplog komt ook nog online ! De schoolspullen van het vierde leerjaar en kleuterklas volgen nog.

✖Volg mij opย Instagram

✖Like mij opย Facebook

✖Voeg mij toe opย Pinterest

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *