Lievelyneclean : Knutsellade opruimen

In de woonkamer heb ik een lade voorzien voor al het knutselmateriaal en wenskaarten. Dit is de lade voor mij, de echte kinderknutselspullen liggen in een andere bak in de speelkamer. Alles lag een beetje door elkaar dus het was hoog tijd voor een opruimbeurt !

Ik kocht hiervoor bij Action enkele doorzichtige bakken. Zo zie je makkelijk wat er in welke bak zit. Je hebt ze ook bij Ikea, maar daar kwam ik nu even niet.

Heb je mijn lade al gezien ? Ik ben er niet echt trots op, maar ik weet hoe blij je kan worden van een goede voor- en na-foto.

Ja, ik weet het, een zooitje ! Ik weet wel wat erin zit, bijvoorbeeld een pot kinderlijm… Maar hoe diep het verborgen ligt tussen deze hoop, tja… Aan de slag dan maar, ALLES werd eruit gehaald en dan maakte ik even de binnenkant schoon. Glitters, glitters, overal glitters ! Dan kon ik gaan sorteren wat er samen in een doos kon en wat er niet in de lade hoorde of weg mocht.

De eerste doos is “plakgerief”. Hierin zit de kinderlijm die ik eerder vernoemde, haha zie je wel ! Washi tape, reserve plakband(must!), vulling voor het lijmpistool, dubbelzijdige foamtape,…

Dan een doos met garen, haakpennen, punnikset,… Daarop staat een kleiner doosjes met glitters, plakstenen, wiebeloogjes (dit is ook een must, je kan ze echt overal opplakken met je kindjes !),…

Dan een klein doosje met nog overblijfsels van lint voor een cadeautje in te pakken.

Een doos met versiering voor verjaardagen en andere gelegenheden. Ik heb nog een grote doos hoor. Als mama van 3 kan je nooit genoeg hebben, haha…

Dan spuitlak en decoratieve spray, ik had niet meer veel plaats dus deze steek ik voorlopig even zo. Ik zal een andere plaats moeten zoeken voor al het knutselmateriaal aangezien ik nog een grote doos vol heb…

Maar het voorlopige resultaat ziet er zo uit. De kindjes waren ondertussen al ruzie aan het maken, dus ik maakte me er snel vanaf. De labels volgen uiteraard nog !

Hoe ziet jouw knutselverzameling eruit ?

▪ ▪ ▪
✖Volg mij op Instagram

✖Like mij op Facebook

✖Voeg mij toe op Pinterest

✖Volg jij me al op Bloglovin’ ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.