Op date met mijn man ! Wat gingen we doen ?

Door alle drukte vergeet je soms om samen als koppel nog eens iets te doen. Het huis moet blinken, de kids moeten er netjes bijlopen en mogen niks te kort komen. Er moet gewerkt worden, we willen dan ook nog eens terug naar school… En voor je het weet, is het alweer een half jaar geleden dat je nog eens samen iets ging doen. Hoog tijd voor wat quality time !

Op zaterdagmorgen, brachten we de 2 oudste kinderen naar bomma. Ze mochten daar blijven slapen, dat vinden ze altijd wel leuk. De jongste mocht bij oma gaan slapen, daar werd ook hij weer heerlijk verwend.

Wanneer we alle kinderen afgezet hadden bij de babysits, gingen we samen een snelle hap eten. Voor mij een vegetarisch meergranen broodje en voor mijn man een Italiaans broodje.

Daarna vertrokken we voor een namiddagje shoppen onder ons 2. Zalig toch om even niet op je klok te moeten kijken ? Op ons gemak slenterde we door de Nederlands winkelstraat. Er was ook een kleine markt, mode show en live zang. Hun koning werd 50 en dat moest blijkbaar gevierd worden 🙂 Voor ons een meevaller want ook de meeste winkels gaven kortingen. We maakte ook even een wandeling tussen de marktkraampjes en daar kwamen we deze opgemaakte insecten tegen. Er waren ook andere opgemaakte dieren te zien. Een beetje vies, zeker voor een diervriend zoals ik. maar, ik zag nog nooit zulke grote vlinders en kevers. Op de foto zijn de grote vlinders niet niet te zien, maar je ziet wel enkele andere “kriebelbeestjes” (zoals mijn jongste zoontje ze noemt).

Nadat we enkele winkels bezochten, was het tijd voor een rustpauze en een lekkere koffie. Althans, voor mij toch. Marco ging voor een frisse Kriek. Voor hem was shoppen net iets vermoeiender als voor mij 😉 We zaten gezellig op een terrasje en in de verte zagen we een man reuze bellen maken met 2 stokjes en daartussen een touw. Misschien een leuke DIY om in de zomer met de kinderen te doen. Hier vond ik alvast de uitleg hoe het moet.

Na dorst kwam een klein hongertje. We stopte bij een kraampje met Vietnamese specialiteiten. Hmmmm Loempia, dat past er altijd wel in 😉 Ik ging voor de vegetarische variant zonder saus. Ik ben niet zo fan van zoetzuur en pikant.

Om 17u30 hadden we alle winkels gedaan en besliste we dat het genoeg was geweest. met handen vol zakken wandelde we terug naar de auto en keerde terug naar huis. Thuis even opfrissen en dan testte we ook maar even alle spullen uit die we kochten voor de kindjes. Eerst speelde we een spelletje Jenga. We kochten dit bij de SoLow, ik had deze winkel nooit eerder gezien. Het leek wel een winkel vol Aliexpress spullen 🙂 De winkel had 4 verdiepingen. Leuk voor iemand die houdt van snuisteren. Wil je weten wat ik er kocht en in de rest van de winkels ? klik dan even op de Shoplog. Anders wordt het artikel iets te lang. Wie het spelletje won ? IK natuurlijk ! Tot ergernis van mijn slechte verliezer 😉

Om 19u gingen we eten. Italiaanse keuken, hmm ! Om te beginnen kregen we een hapje. Een tapenade van groene olijf en eentje van zwarte olijf. Als voorgerecht ging ik voor de Bruschetta en Marco voor een plankje met verschillende voorgerechtjes.

En dan het hoofdgerecht ! De gedachte eraan laat me watertanden… Ik ging voor de Ravioli gevuld met Mozzarella en een sausje op basis van Truffel. Ik hou van truffel ! Misschien moet ik ze zelf beginnen kweken en gewoon standaard aan al het eten toevoegen thuis 🙂

Marco ging voor een bord met 4 soorten vlees, groenten en een grote portie pasta.

Als dessert nog een koffie (duhh!) en een Averna en dan maakte we een avondwandeling op de kermis. Gewoon, voor ons innerlijke kind. Haha !

Vooral het laat in bed kruipen en uitslapen op zondag heeft deugt gedaan !

Liefs  ℰ.

▪ ▪ ▪
✖Volg mij op Instagram

✖Like mij op Facebook

✖Voeg mij toe op Pinterest

✖Volg jij me al op Bloglovin’ ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.