Shoplog Body en Fit

De voorraad was op en dus was het dringend tijd voor een bestelling bij body en fit.

Dit was de doos die geleverd werd, ben je benieuwd wat erin zit ? Ik laat het je zien !

Om te beginnen deze gratis extra’s. Er was een actie dus dat was mooi meegenomen. Je kreeg een gratis scoop,poederbewaardoos en de Body en Fit krant, die zag ik nooit eerder dus lijkt mij nieuw ๐Ÿ™‚ Verder mocht ik nog een sample kiezen, ik ging voor de proteรฏne chips. Hier was ik eerder al benieuwd naar, maar aangezien ik een kieskeurige eter ben, wil ik ze graag eerst testen. Al kan je ze volgens mij gewoon per zakje bestellen.

Er zat een kraslot bij, de code moest je dan ingeven op de website en dan kon je zien of je gewonnen had. Een heel gedoe en uiteindelijk bleek dat ik 2,50โ‚ฌ won op mijn volgende bestelling. Tja… Beter iets dan niets, toch ?

De Smart multi vitaminen waren ook gratis erbij. Deze zijn perfect voor mijn man en komen altijd van pas.ย Voor mezelf bestelde ik de Detox multi vitaminen omdat de samenstelling iets beter bij mij past.

Ik bestelde voor de eerste keer vegan proteรฏne en koos de Rice protein en de Vegan shake van hun huismerk. De Rice Protein kan ik makkelijk toevoegen aan mijn smoothies. De andere variant is makkelijk en sneller klaar wanneer ik haast heb. Van dezelfde reeks kocht ik ook de Vegan pannenkoeken, ik ben erg benieuwd naar de smaak hiervan.

Mijn man drinkt niet graag water. Voor hem bestelde ik de flavour druppeltjes in de kersensmaak. Deze zouden geen kcal bevatten.

Voor als hij gaat mountainbiken bestelde ik poeder inย tropische vruchten smaak. Dit geeft meer energie en zorgt voor energie tijdens het trainen.

Ook eet mijn man graag satรฉsaus. Hier in Belgie vind je dat niet echt, dus we moeten al naar de AH over de grens om er te vinden. Ik maakte ze ook eens zelf, maar dit was geen hoogvlieger. Toen ik deze gezondere variant zag in de webshop, was ik er erg benieuwd naar.

Als tussendoortje bestelde ik een doos Clean bars, ik dacht dat ze redelijk vegan zouden zijn, maar dat bleek later van niet. Ik zal ze alsnog eten, maar volgende keer test ik toch de andere soort eens. De smaak van deze bars is trouwens heel goed. Aan de textuur moest ik even wennen, het smaakt naar caramel en banaan zoals het beloofd, maar het valt uiteen in je mond en dat is erg vreemd. Toch prima te doen en vult goed. Wel erg zoet vind ik toch.

Als laatste het proteรฏne brood. Ook hier was ik nieuwsgierig naar. Bij onze bakker koop ik wel vaker een Pro Body brood, hier zitten minder koolhydraten en meer proteรฏnen in.

Dat was alles. Wat is jouw favoriet van Body & Fit ?

Liefs ย โ„ฐ.

▪ย ▪ ▪
✖Volg mij opย Instagram

✖Like mij opย Facebook

✖Voeg mij toe opย Pinterest

✖Volg jij me al opย Bloglovinโ€™ย ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *