Vrolijke boterhammen in de brooddoos, hoe doe je dat ?

Tijdens mijn speurtocht op Aliexpress, kwam ik deze vormpjes tegen. Je kan ze gebruiken om koekjes mee te maken, maar ik wou ze gebruiken voor de boterhammen. Normaal snijden we ze in 4, maar dit is veel leuker !

Ik zag dat er dino vormpjes waren dus die nam ik meteen voor onze middelste. Hij is zot van dino’s ! Geef toe, hoe schattig zijn deze langnekken ?

Het vormpje is bijna even groot als een snede brood. Je zet ze dus gewoon op het brood en drukt op het vormpje. Net hetzelfde als wanneer je koekjes uitsteekt. Je krijgt een perfect in 2 gesneden boterham, alleen in een toffe vorm.

Ik had niet hard genoeg gedrukt waardoor niet alles even netjes eruit kwam, maar met een plankje eronder gaat het veel beter. Dit was natuurlijk ook maar een voorbeeld om jullie een idee te geven van de grootte. Je smeert dus eerst je boterham en steekt ze daarna gewoon uit.

Voor de jongste bestelde ik deze voertuigen vorm. Hij is gek van auto’s, maar ook van vliegtuigen en andere voertuigen. Bij deze vond ik het alleen jammer dat de voortuigen zo klein waren. Voor hele kleine kindjes is dit wel handig, de boterham is dan prima op maat. Voor een 5 jarige vind ik het dan weer iets te klein. Maar mijn zoontje vond het leuk dus missie geslaagd ๐Ÿ˜‰

Bij mijn dochtertje probeerde ik het groene auto vormpje uit. Zoals je kan zien moet ik nog wat oefenen, oops

Ik bestelde nog andere vormpjesย om leuke koekjes mee te maken, maar die zien jullie vast in een andere artikel verschijnen ๐Ÿ˜‰

Wil jij graag deze vormen bestellen ?ย Het linkje voor de blauwe vormen vind je hier. Het groene vormpje bestelde ik hier. Veel plezier !

Liefs ย โ„ฐ.

▪ย ▪ ▪
✖Volg mij opย Instagram

✖Like mij opย Facebook

✖Voeg mij toe opย Pinterest

✖Volg jij me al opย Bloglovinโ€™ย ?

4 reacties op “Vrolijke boterhammen in de brooddoos, hoe doe je dat ?”

  1. Ik ben ook een beetje een “bento” mama. Ik maak geen hele kunstwerken maar ze bezorgen mijn kinderen wel een lach op het gezicht en ik kan ze hierdoor wat meer groente en fruit meegeven win-win.
    Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *