Maart favorieten 2017

Maart is alweer voorbij, dus wil ik graag met jullie delen welke items mijn favorieten waren deze maand. Sommige items gebruik ik al wat langer en zag je misschien al langskomen op mijn Instagram, maar toch deel ik ze even in deze blog.

Sneakers

Jup, ik ben echt een sneakerfreak sind kort. Normaal draag ik altijd hakken in mijn vrije tijd, maar die ruilde ik nu in voor comfy Nike’s. Ik heb er dan ook massa’s in de kast staan, maar ik kocht deze Nike Airforce heel recent en ben er TE blij mee. Ze zitten lekker en staan op bijna alles.

Nike AF1

Verder bestelde ik nog deze Nike Free sneakers, en ook deze zitten heerlijk !

Nike Free Flyknit

Beauty producten

Deze beschermende spray kocht ik pas, maar ik ben er nu al fan van ! Je zag deze voorbij komen in de vorige shoplog. Het ruikt heerlijk en mijn haren liggen er veel beter door.

Heat protection spray

Nu het wat zonniger wordt, vind ik deze geur van Yves Rocher ook weer lekker om te werken. Je hebt er ook olie en andere producten van.

Monoï Yves Rocher

Deze badmelk kocht in de Lidl en deze ruikt echt zoooo lekker ! Ik heb geen idee of deze vast in het assortiment zit, maar mocht je ze tegenkomen twijfel dan niet en koop ze !

Cien bad melk Lidl

Home

Ik ben erg blij met mijn Action rekje. Er is wel meer dat ik afgelopen maand kocht bij Action voor in huis, maar deze is mijn topfavoriet.

Wandrekje Action

Deze klok ! Toevallig kwam ik ze tegen en ik moest ze gewoon meenemen ! Ze past perfect in onze keuken en je ziet niet eens dat het er eentje van de Wibra is.

Koperkleurige wandklok Wibra

 

 

Kids

Voor de kinderen kocht ik doosjes voor hun snacks op school in te doen(zie shoplog). Ik ben er heel blij mee, ondanks dat de middelste er snel in slaagde om ze kapot te krijgen. Niet raar hoor, hij gooit zijn boekentas van de glijbaan waardoor de doos gebarsten is. De doosjes van de andere kinderen zijn wel nog heel. Ik kocht voor de middelste bij de Action(zie shoplog) een andere doos, iets steviger (hoop ik).

Bakjes Wibra
Brooddoos Action

Op hun tablet of afgedankte Iphone spelen ze alle drie altijd Minecraft. Ook de jongste van 4 kan er goed mee overweg. Wat precies de bedoeling is weet ik niet. Volgens mijn dochter moet je gewoon van alles zoeken om je te helpen zodat je een huis kan bouwen 🙂

Google zegt dit : Bij dit spel kan men in een uitgestrekt gebied kubusvormige objecten plaatsen op een rooster. Het spel bouwt automatisch een omgeving, met grondstoffen, tegenstanders, dieren, tunnelsystemen, bergformaties en meren. De speler heeft een eigen avatar, waarmee hij de omgeving actief kan aanpassen.

Mikken tijdens het plassen ! Verschrikkelijk als de jongens plassen en missen ! Ik denk dat de mama’s met zoontjes me wel kunnen begrijpen. Ik ging dus op zoek naar een oplossing en kwam op aliexpress deze grappige stickers tegen. Toen de jongens ’s avonds na het poetsen van de tandjes nog even naar het toilet gingen, was het dolle pret ! Toen de middelste wou plassen en meteen in de roos schoot, wou de kleinste dit natuurlijk ook proberen. Ze stonden langs elkaar te lachen. Ze plakken ook goed dus ik kan ze wel aanraden.

Aliexpress stickers

Overige

Koffie ! Mijn beste vriend ! Dit is gewoon een all time favorite, ik kan niet meer zonder. KIJK deze afdeling in onze Delhaise, gewoon liefde 🙂

En als laatste, mijn trouwe Iphone & sinds kort ook mijn nieuwe marble hoesje. Ik heb mijn telefoon gewoon altijd bij de hand. Geen goeie gewoonte, maar ik ga gewoon mee met de tijd 😉

Iphone 6S rose gold & marble hoesje

 

Dat waren mijn favorieten voor maart.

Zat er iets tussen dat jij ook hebt ? Of wat was jouw favoriet in maart ?

Ik lees het graag bij de reacties !

Liefs  ℰ.

▪ ▪ ▪
✖Volg mij op Instagram

✖Like mij op Facebook

✖Voeg mij toe op Pinterest

✖Volg jij me al op Bloglovin’ ?

4 reacties op “Maart favorieten 2017”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.