Wie is de man achter Lievelyne ?

Ik geef het toe, ik vind het leuk om vragenlijsten in te vullen. Daarom ga ik er deze keer eentje beantwoorden over mijn man.

Hoe oud is je man en hoeveel leeftijdsverschil zit ertussen ?

Mijn man is 31 geworden in januari. Tussen ons zit 2 jaar verschil. Al heeft hij (nog) geen anti-rimpel crème nodig, ik helaas wel, en veel! Haha…

Hoe lang zijn jullie samen?

We leerden elkaar kennen in de zomer van 2001. Ik werd dus 14 en hij was er net 16 🙂 Ik weet nog dat hij toen rondreed met een rode Yamaha Aerox waar hij toen (en volgens mijn nu nog) héél fier op was. Na een ritje met mij aan het stuur, werd het een blauwe Yamaha na een valpartij! Ik heb er nu nog wel een schuldgevoel over, maar hij is er nooit kwaad om geweest en vroeg enkel of ik ergens pijn had. Lief hé?!

Zijn jullie getrouwd? Zo ja, hoe heeft hij je ten huwelijk gevraagd?

FIER zeg ik JA, wij zijn getrouwd in 2014. Na 13 jaar, 2 kindjes en een huis, vond hij dan toch dat het tijd was voor de volgende stap! Toen onze jongste geboren werd en ik hem in mijn armen kreeg, had hij een rompertje aan met “Wil jij met mijn papa trouwen”. Wow, ik werd opeens opnieuw mama en een verloofde op één dag! Geen wonder dat ik even van mijn melk was 🙂

Welke eigenschap waardeer ik het meest aan hem?

Hmm… Hij heeft meer goede dan slechte eigenschappen, maar als ik dan echt moet kiezen is het zijn goedheid. Hij wil altijd voor iedereen goed doen, soms is dit ook minder positief, mensen gaan er misbruik van maken. Maar hij ziet er geen graten in. De appel valt ook niet ver van de boom, hij heeft het zeer zeker van zijn vader. Mijn schoonpapa zou alles kunnen afgeven aan een ander en nog steeds gelukkig zijn met niets. Mijn man klaagt ook zelden. Een heerlijk persoon, mensen die er anders over denken, kennen hem duidelijk niet.

Wat is zijn minst leuke eigenschap?

Dat is een moeilijke, hij heeft geen echte slechte eigenschappen, wel kleine puntjes waar ik me aan kan storen die eigenlijk onbelangrijk zijn. Hij kan nogal laks zijn soms. Ik heb graag alles gepland en weet graag op voorhand waar ik aan toe ben, mijn man niet, hij regelt alles op het laatste moment. Of helemaal niet 😉 oops. En ja… De sokken aan zijn kant van het bed… Al jaren probeer ik het hem te leren, maar zonder succes. (Volgens mij slaap ik na deze blog bij de hond). Haha!

Wat zou hij aan zichzelf willen veranderen als hij kon?

Zonder twijfel, helemaal niets! Hij kan gewoon in de spiegel kijken zonder complexen. Zalig toch! Ik bewonder dat eigenlijk wel. Wanneer ik in de spiegel kijk ’s morgens, kijkt sneeuwwitje haar boze stiefmoeder me terug aan, haha! Een laagje make-up en daar is ze weer, ons Lievelyne 😉

Wat eet hij het liefst?

Pasta! Zonder nadenken 🙂 Hij kan heel erg genieten van zijn eten, maar zijn oogjes blinken het meest wanneer er pasta op de tafel staat. Zou het door zijn Italiaanse roots komen?

Waar is hij verslaafd aan?

Zijn fiets! Noemde ik zijn Trek nu net een doodgewone fiets? Dat is durven! Mijn man is altijd voetballer geweest, maar moest die droom helaas opbergen door zijn zwakke knie. Tot 3 maal toe liet hij zich opereren aan zijn kruisbanden. Hij vond een andere passie en dat was mountainbike en koersen. Dus zondag voormiddag is van hem, dan trekt hij de bossen in en geniet van een lange rit. Door de week gaat hij ook wanneer de planning het toelaat.

Mountainbike hobby voor mannen

Waar is hij heel trots op?

Zijn kinderen! Ik denk dat iedere ouder dit als antwoord geeft. Hij is een erg trotse papa en met recht en rede. Onze kinderen zijn dan ook geweldig! Ondanks dat ze vaak erg druk kunnen zijn 😉 Het zijn grote knuffelberen en ze zeggen de liefste dingen. Mijn man kan zich ook altijd amuseren met ze. Hij is de ruwe en speelse, ik meer de creatieve. Een mooie balans dus.

Heeft hij een gevoel voor humor?

Haha yes ! Hij heeft mijn humor. Wanneer ik een stom mopje vertel, weet ik gewoon dat hij er wel om zal lachen. Soms liggen we beide dubbel om de stomste dingen. Zijn lach is ook erg aanstekelijk 🙂 Mochten mensen ons soms bezig zien, zouden ze ons voor gek verklaren. Maar ach… Lachen is gezond, toch?

Dat waren de vragen voor deze blog!

Zoals je kan lezen, ben ik nog steeds erg tevreden met de keuze die ik bijna 16 jaar geleden maakte  ❤

Wat betekend je partner voor jou?

Liefs  ℰ.

▪ ▪ ▪
✖Volg mij op Instagram

✖Like mij op Facebook

✖Voeg mij toe op Pinterest

✖Volg jij me al op Bloglovin’ ?

4 reacties op “Wie is de man achter Lievelyne ?”

  1. Wat leuk om te lezen. Ik houd ook van vragenlijstjes, dus dat herken ik wel :). Wat bijzonder dat hij je zo heeft overrompeld met een rompertje. Een heel leuk idee. Had wel je blik willen zien toen je de tekst las!

  2. Wat leuk om te lezen, hoop dat je man het net zo leuk vind. Al staat er niks dan lof in deze blog. Maar dat van die sokken… zo herkenbaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.