Nieuwe naam !

LIEVELYNE

Het is officieel, mijn eigen domeinnaam staat geregistreerd!

Crazyfunlife was de naam waaronder ik enkele maanden geleden begon met bloggen. Ik vond deze naam een perfecte beschrijving van ons leven als gezin van 5, maar was het ook geschikt naar de toekomst toe?

Ik ging het vragen aan enkele kenners. Sommige gaven me de feedback dat het hen deed denken aan een pretpark 🙂 Tja… Niet echt wat ik wil bereiken natuurlijk! Ze gaven me vele tips en zeiden me dat ik een naam moest zoeken die aansloot bij het thema waarover ik schrijf. En dat was nu net het probleem… Ik ben geen professionele blogster en schrijf momenteel nog over van alles, gewoon omdat ik het leuk vind. Dus wat nu?

Ik ging nadenken over namen en vond “Beautyful chaos” de perfecte naam. Onder deze naam kon ik over van alles bloggen! Ik tikte het in op Google om te zien of er al blogs bestonden onder deze naam en ja hoor, meer dan één.

De zoektocht ging verder… Vele bloggers gebruiken gewoon hun volledige naam, dit wou ik niet. Dus bedacht ik volgende namen:

  • Chaotisch mooi (gewoon de Nederlandse vorm van het vorige idee)
  • Liefsevelyne (hier eindig ik altijd mijn blogs mee)
  • Evelyneblogt
  • Evelyneschrijft

En toen kwam iemand met Levelyne. Huh? Levelyne? Ohhh LEVE Evelyne, haha ja, leuk gevonden, maar toch net niet wat ik zocht… Toen dacht ik LIEVELYNE!

Waarom Lievelyne?

Omdat dit mijn bijnaam altijd is geweest sinds ik klein was! Mijn familie noemde me altijd zo (lievelien), nu ik ouder ben natuurlijk niet meer echt, alleen mijn mama. Voor je moeder blijf je natuurlijk altijd haar kleine baby 🙂

Toen ik de 4 namen voor mijn blog voorstelde aan mijn mama en zus, zeiden ze beide zonder twijfel “Lievelyne”. Dus daarom besliste ik om voor deze naam te kiezen. Voor sommige klinkt het misschien raar, maar ik weet het verhaal erachter en vind het de perfecte naam! Dank u mama 🙂

En aan de andere kant ook omdat mensen vaak een verkeerde eerste indruk over me hebben. Blijkbaar heb ik een strenge blik waardoor mensen een heel ander beeld van me krijgen. Terwijl ik eigenlijk gewoon het omgekeerde ben 🙂

Dus vanaf nu vinden jullie mijn blogs op www.lievelyne.be!

Liefs  ℰ.

▪ ▪ ▪
✖Volg mij op Instagram

✖Like mij op Facebook

✖Voeg mij toe op Pinterest

✖Volg jij me al op Bloglovin’ ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.