I wish TAG

Je ziet ze zo vaak voorbij komen, de TAG ! Normaal is het de bedoeling dat iemand de tag invult en dan doorgeeft, maar tegenwoordig neemt iedereen ze gewoon zelf over. Je ziet een leuke Tag en neem deze over. Ik besloot dus om er ook eentje te doen. Misschien wel wekelijk of maandelijks ? Deze tag plukte ik van Kelly Caresse haar blog.

De I wish tag zal dus gaan over wensen. Goh, zo een geest in een lamp met wensen, ik zou wel weten wat ik wou !

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan mijn droombaan zijn?

Ik vind vroedvrouw een erg mooi beroep en heb ook massa’s respect voor deze mensen! Een zwangere vrouw bijstaan tijdens haar zwangerschap en bevalling, hoe mooi is dat ? Helaas ben ik veel te gevoelig, een infuus prikken en ze konden mij al oprapen vrees ik 🙂 Ook heeft dit beroep ook minder mooie kanten en ook dat zou ik altijd mee naar huis nemen.

Als kind wou ik altijd graag dierenarts worden. Ook daar komt natuurlijk veel bloed bij kijken. Maar als kind denk je gewoon aan het redden van de diertjes met een pleister of verbandje.

 

Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Ik had precies toch even nodig om erover na te denken… Niet dat ik nu alles al heb, Vooral in huis kan ik nog héél veel gebruiken of verbouwen. Maar we doen al zoveel voor het huis dat het ook wel eens iets voor jezelf mag zijn. er zijn nog veel dingen die ik wil, maar als je dan de vraag krijgt, moet je daar net iets langer over nadenken. Doe me dan maar een personal trainer, gezonde kok en een luxe gevulde kledingkast 😉

Als je een dagje zou mogen optrekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Zeer zeker Will Smith ! Ik heb enorm respect voor deze acteur en volgens mij heeft hij gewoon een geweldig karakter en gevoel voor humor. Al moet ik zeggen dat ik Mc Dreamy ook wel wil tegenkomen terwijl ik plezier maak met Mr. Smith. Haha !

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dit dan zijn?

Doe me dan maar Sicilië. Mijn schoonpapa woont daar en hij komt regelmatig met een vliegtuig naar België om ons te bezoeken. De bezoekjes zijn altijd te kort en het wachten duurt lang. In de zomer gaan we altijd op vakantie bij hem, maar als we dan een jaartje moeten overslaan is het zuur. Teleporteren zou de oplossing zijn !

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Chocolade & frieten, ik hou ervan !! Ik zeg altijd tegen mijn man dat dit iets is waar hij me voor zou mogen wakker maken maar volgens hem bestaat er niets waarvoor je mij mag wekken. Hahaha, oké 🙂

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat zijn?

De angst om een slechte mama te zijn ? Een slechte vriendin, collega, dochter, buurvrouw,… Dat kan ik nog aan, maar een slechte mama, dat niet ! Ik probeer altijd juist te handelen en mijn kinderen op te voeden met goede waarden en normen. Toch lukt het niet alle dagen even goed en ga je twijfelen aan jezelf. Ik vraag mijn kindjes regelmatig of ze gelukkig zijn en hoop ook dat ze oprecht gelukkig zijn. Ook hoop ik dat ze het me kunnen vergeven als ik eens mijn dag niet heb.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Gedachten lezen, dat zou ik echt wel geweldig vinden. Tegenwoordig weet je niet meer wie oprecht is en wie niet, gedachten lezen zou dus wel eens interessant kunnen zijn.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dit dan zijn?

Hmm… Ik ben niet zo fan van een band. Vroeger was ik wel grote fan van de Backstreet Boys. Dus for old time sake zou ik ze wel eens live willen horen zingen in mijn living. Of ze uit elkaar zijn weet ik eigenlijk niet… Maar fan ben ik er al lang niet meer van. Als klein meisje droomde ik er wel van om eens naar een concert te kunnen gaan. Mijn favoriet ? Brian ! Iedereen was fan van Nick, maar ikke niet hoor 😉

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Doe mij maar gewoon de hele zoo dan ! Haha… Dat ik van dieren hou is geen geheim. Ik ben dan ook niet voor niets een vegetariërs die alle gewonde en zielige diertjes opvangt. Tot ergernis van mijn man soms. Hij ziet ook graag dieren, maar dan vooral op Google afbeeldingen. Haha ! Voor hem is een hond voldoende. Als ik dan weer met iets nieuws thuiskomt draait hij eens met zijn ogen en zegt dan “zolang je er maar zelf voor zorgt”. Een mini paardje vind ik erg leuk, maar helaas is onze tuin er te klein voor.

 

Wat zou jij wensen ?

Ik lees het graag bij de reacties !

 

Liefs  ℰ.

▪ ▪ ▪
✖Volg mij op Instagram

✖Like mij op Facebook

✖Voeg mij toe op Pinterest

✖Volg jij me al op Bloglovin’ ?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.