Nieuwe Iphone rose gold, mijn man is de liefste !

P1060321.JPG

In een haastige bui, viel mijn trouwe roze Iphone 5C patssss tegen de grond ! “Geen probleem, gewoon even oprapen en er is geen schrammetje aan. Wedden?” dat is wat ik tegen mezelf zei. Toen ik de Iphone opraapte van de grond, hoorde ik glas vallen en hing er van alles te bengelen aan de onderkant.. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! Natuurlijk gebeurde dit ’s avonds en net voor het weekend.. Ik moest de dag erop werken tot laat. Ik kreeg het warm want dat wou dus zeggen dat ik niet bereikbaar ging zijn ! Waaattt ?! Er zat niks anders op dan er plakband over te doen. Charmant… Maar beter dat dan me snijden en overal glas te strooien…

p1060339

Toen ik op zaterdagavond thuis kwam van het werk, kwam mijn dochter aanlopen met een groot Duplo “huis”. Ik was eigenlijk moe, maar ze was zo enthousiast dat ik toch ging zitten om uitgebreid te kijken en luisteren naar haar verhaal over haar huis. Ze zei “Mama dit was zoveel werk, en kijk vanbinnen hé, daar zit een monster in!”

Mijn man zat langs me te lachen, vreemd… Ik maakte me klaar om me te verschrikken. Maar toen het dak van het Duplo huis eraf ging, zat er een doosje in van… JAWEL, een nieuwe Iphone ! Mijn man had goed geluisterd, want hij kocht precies het model dat ik wou !

Iphone 6S en waarom geen Iphone 7 ?

Ik had al die tijd zitten wachter op de Iphone 7, maar die was al snel uitverkocht. Het wachten duurde dus eindeloos, maar uiteindelijk hoorde ik van anderen dat ze niet zo tevreden waren over dit model. Ook het feit dat je ingang voor de lader nu ook de ingang is voor de oortjes, sprak me niet aan. Ik had dus liever een 6S.

Unboxing !

Wat zit er allemaal bij ?

Iphone freaks weten dit wel, maar voor het geval dat jij aan het overwegen bent om je eerste Iphone aan te schaffen, dit zit erbij :

  • Iphone (duhh)
  • Lightning USB kabel
  • USB adapter
  • Apple oortjes
  • Pinnetje om je simkaart te kunnen plaatsen

 

P1060335.JPG

Iphone 5C VS Iphone 6S

Tussen deze 2 modellen zit er toch een heel groot verschil. Qua uiterlijk alleen al. De Iphone 5 is van plastiek vanachter (daarom kocht ik dit model, ik laat graag dingen vallen.. ). Ook is dit model een stukje kleiner dan de 6S. Even wennen voor die kleine handjes van mij 🙂

De 6S is rose gold, LOVE ! En ook het wit aan de voorkant met het rose gold randje bij de home knop vind ik een stuk eleganter. Ik ben helemaal verkocht aan het uiterlijk van dit nieuwe model !

De 6S heeft ook vinger herkenning. Je moet dus maar gewoon je vinger op de home knop leggen en je Iphone ontgrendeld zich ! Zo hoef je niet telkens je toegangscode in te geven.

Hoe de Iphone 6S voor de rest meevalt, dat zal ik nog moeten ondervinden.

 

Ben jij ook een Iphone lover ? Deel gerust welk merk jij hebt en waarom bij de comments !

 

Liefs E.

2 reacties op “Nieuwe Iphone rose gold, mijn man is de liefste !”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.