Heerlijk lenteweer

Vandaag mocht de verwarming eindelijk een paar graden lager ! Wat een heerlijke temperatuur. Ik was duidelijk te warm aangekleed met mijn jas en sjaal 🙂
Om 12u haalde ik de kindjes van school en vertrokken we richting oma. Eerst maakte we nog een tussenstop bij de dierenwinkel. Onze Betta vis is ziek, dus hij moet medicijnen krijgen. In de dierenwinkel zien de kindjes hamsters, cavia’s, een konijn en enkele witte muisjes die komen piepen. Ze zijn erg enthousiast en laten weten dat ze graag ook zulke schattige beestjes willen. JOEPIE, mama ook ! Ik hou het in mijn achterhoofd, dit lijkt me een leuke verrassing voor Pasen. Als we afgerekend hebben, is de vreugde groot. De maagjes grommen en ze worden een beetje ongeduldig.

Gelukkig heeft oma alles voorzien. Vorige week aten we frietjes met fishsticks en groentjes. Vandaag stond er puree met vispannetje voor mij op het menu en voor de kinderen macaroni met extra veel balletjes ! Ook mijn zus en haar 2 dochtertjes van 3 jaar en 5 maanden waren er, gezellig !

Na het eten kregen ze nog lekker een snoepje en dan heerlijk spelen buiten. Playmobil werd buiten gezet, daar spelen ze normaal alle 4 heel erg graag mee. Vandaag niet, het stoepkrijt had meer succes. Als snel veranderde de kinderen de stoep in een kleurboek. Zonder ruzie maken of discussie, flink zo !


Rond 15u hadden ze even genoeg van het buitenspelen en kwamen ze gezellig binnen even een verrassingseitje eten en wat drinken. Toen ze de Play Doh zagen, werd die ook nog even uitgehaald.

img_0531
Om 16u vertrokken we terug naar huis want de oudste had basketbaltraining.

Wat deed jij op deze heerlijke dag ?

Liefs E.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.