Geshopt : Action & Wibra

img_8260

Jeeeej, alweer een budgetvriendelijke shoplog  !

Eerlijk gezegd was ik deze vergeten te posten… Ik kocht dit al begin januari, ik had schoolgerief nodig voor mezelf, maar kwam thuis met veel meer dan dat. Haha, typisch vrouwen, toch ?

Wat kocht ik bij Action ?

Een memoblok in marble thema, gewoon omdat ik dit schattig vond…

img_8324

Ik was niet overtuigd van hun witte poriën strips, maar toen zag ik deze zwarte strips liggen en ik wou ze testen ! En dat deed ik ondertussen ook al. Ze plakken heel stevig vast en trekken ook héél veel mee uit de poriën, GEWELDIG !

img_8321-kopie

Kennen jullie de zeepblaadjes al ? Ik zag ze liggen in de schappen en vond het erg handig om mee te nemen in mijn handtas. Er is altijd wel een kindje dat zijn/haar handjes vuil maakt tijdens een uitstapje.

Potjes… Die kan je nooit genoeg hebben 🙂 Alleen teveel, haha ! Ik kocht deze omdat een aantal weken begonnen ben met trainen en mealpreppen. Tenminste, dat was de bedoeling ! Ik doe mijn best met het mealpreppen, maar het vergt veel planning… De bakjes aan de linkerkant zijn voor de kindjes. Deze zijn iets groter dan de koekjesdozen van studio 100. Er gaat met gemak een volledige appel in (in stukjes weliswaar).

img_8311-kopie

Voor school had ik nog een map nodig en wat schrijfgerief. Deze map heb ik al een paar keer in huis. Heel handig om belangrijk papierwerk in te bewaren. Neem voor elke thema een kleur, bijvoorbeeld blauw voor “huis”. Hier bewaar je dan al de papieren die te maken hebben met de woning (lening, verbouwingen, offertes, facturen,…)

Dan had ik nog een klein latje nodig, maar die kon ik niet vinden bij Action. Je had er wel van Minions enz, maar daar ben ik dan net iets te groot voor. Hahaha.. Dan maar een volledige organiseer set kopen. Ook deze kocht ik al eerder, om op vakantie te gaan. Elk kind heeft een kleur en ik steek er papier, kleurtjes, pennen enz in, je kan ze dan in een stevige map doen en daar kunnen ze dan op tekenen.

img_8303-kopie

Zoals ik zei kocht ik dit al veel eerder en dus konden de handwarmers niet ontbreken ! Het was toen nog erg koud en ik kreeg orders van mijn dochter om deze te kopen. Ze wou graag de telefoon, maar wel in het wit. Ik heb de hele rek afgezocht, maar geen witte te zien ! Ze beweerd althans dat haar klasgenootje wel een witte heeft… Om ‘m warm te laten worden, moet je het metalen rondje even laten klikken en dan wordt de vloeistof hard en geeft het warmte af. Wanneer het uitgewerkt is, leg je ze 5 minuutjes in kokend water en dan wordt het terug vloeibaar.

Mijn zoontje wou graag een vuilbakje op zijn kamer, dus ik nam dit schattige Dory vuilbakje mee voor hem.

img_8295-kopie

Voor het oud papier buiten te zetten, nam ik deze 2 stapelbare bakken. Mijn vorige waren van Ikea, maar deze werden van de stoep gestolen door straatbewoners, leuk…

img_8291-kopie

En als laatste nog dit leuke kastje voor op het toilet. Handig om geurblokjes en intieme artikelen te bewaren.

img_8264-kopie

Dat was alles van de Action.

Wat kocht ik bij Wibra ?

Ik weet nog dat ik vroeger nooit deze winkel binnenging. Wat een schande wie het wel deed.. Tegenwoordig is Wibra zo mee met de trends, ze hebben geweldige spullen.

Ik nam deze drogerballen mee, ze zouden de was veel sneller drogen. Ook kan je ze in de droogtrommel doen en je was zonder wasverzachter zacht krijgen.

img_8326

De lelijke Dreft fles was ik moe gezien op het aanrecht. De regel is dat die onder de gootsteen in de lade moet na gebruik, maar ach.. Je weet hoe het gaat hé ? Dus ik besloot om het in een pompje te doen. Veel gemakkelijker in gebruik ook.

Dan kwam ik Washi tape tegen. Dit is leuk voor DIY projectjes of gewoon voor de kindjes om creatief bezig te zijn. Krijtbord tape is een must om labels te maken.

img_8328

Een kleurenpen voor mijn dochter. Ze moet haar huiswerk maken met groen en blauw en slaagt er altijd in om haar groene pennen te verliezen. Een aparte groene pen vinden is ook niet eenvoudig dus ik ging voor deze. En whiteboard stiften, deze zijn iets dunner en iets fijner om te schrijven.

img_8322-kopie

En als laatste een niet zo mooie maar afgeprijsde schort voor tijdens het koken. Ik heb altijd vetvlekken om mijn kleding, dus een schort is geen overbodige luxe 🙂

img_8336

Dat was alles !

 

Liefs E.

 

 

 

2 reacties op “Geshopt : Action & Wibra”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.