Douglas pakketje uitpakken + boze bezorger

Douglas gaf 25% korting op verschillende merken waaronder Hugo Boss. Omdat ik momenteel een liefde heb voor een bepaalde geur van Boss, plaatste ik snel mijn bestelling ! Omdat ik dit laat op de avond deed, zou mijn pakje overmorgen geleverd worden.

Ik kreeg de volgende dag een berichtje dat het pakketje verzonden werd. De volgende dag keek ik ’s morgens de trackingcode na en zag dat het pakketje bezorgd zou worden tussen 8u en 18u. Lekker ruime leveringstijd…

Ik kon niet de hele dag ervoor binnen blijven. Ik moest nog boodschappen gaan doen en naar school om de kindjes op te halen. Bij thuiskomst was DHL dus al langs geweest en vond ik een boodschap in de brievenbus. Ik heb geen idee waarom er gefrommeld papier bij ligt en waarom het formulier ook zo gefrommeld was. Ik ga er vanuit dat “Irene” (want zo heette deze bestuurster) een slechte dag had en ze niet tevreden was dat ik niet thuis was 🙂 Sorry Irene, kan gebeuren toch ?

img_0779

De dag erna reed ik dus even langs het afleverpunt voordat ik de kindjes ging ophalen. Ik verontschuldigde me even aan de verkoper voor het gekreukte papier 😉

Tada ! Eindelijk het pakketje in mijn bezit ! Laten we even kijken wat binnenin zit.

img_0794

De binnenkant van de doos ziet er zo uit.

Het eerste wat ik eruit haal is de cadeauset van Hugo Boss. Deze is schattig verpakt in een witte doos met daarrond een roze folie. Binnenin zit een flesje van 30ml au de parfum en een nagellak in de kleur rood.

Hugo Boss Extreme is een frisse, fruitige geur. Ik ben erg moeilijk bij het kiezen van parfum, maar deze vind ik perfect. Nagellak komt altijd van pas in de zomer. Wegens school en stage heb ik geen kunstnagels meer om even op te swatchen…

Dan bestelde ik ook nog de soft matte lip cream van NYX met de bijpassende suede matte lip liner. Ik zag deze vaker voorbij komen en vond hem prachtig staan. Ik draag graag nude kleuren dus ben erg benieuwd hoe deze staat.

IMG_0802-001.JPG

Zowel de lip cream als de lip liner nam ik in de kleur “Stockholm”

img_0803

En inderdaad, deze lip cream is erg “creamy”. De kleur valt wel lichter uit dan dat ik verwacht had. Maar als ik deze combineer met een donkerdere lip liner, gaat het de perfecte kleur zijn. Ik heb keuze genoeg, haha !

img_0805

Even swatchen… Bare with me now, ik ben geen pro hierin 😉

Op de lippen met een Iphone die niet wil scherpstellen (oops).

img_0812
NYX soft matte lip cream Stockholm

Als laatste de staaltjes. Bij je bestelling mag je altijd 2 staaltjes uitkiezen. Voor dames kon je kiezen tussen creme of parfum. Ik ging voor de Light Blue van Dolce & Gabbana, ik heb deze geur eigenlijk al, maar dan doe ik deze in één van mijn handtassen. Voor mijn man koos ik de Dior Homme Intense, heerlijke geur.

Dat was de hele inhoud van mijn Douglas pakketje ! Hopelijk vonden jullie het leuk.

Wat is jou favoriete geur, ik ben erg benieuwd ! Laat het achter bij de reacties !

img_0816

Liefs ℰ

▪ ▪ ▪


Volg mij op Instagram

Like mij op Facebook

Voeg mij toe op Pinterest

Volg jij me al op Bloglovin’ ?

2 reacties op “Douglas pakketje uitpakken + boze bezorger”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.