Sale ! Shoplog Primark

img_7756

De kindjes terug naar school en dus heb ik de handen terug een beetje vrij. Ik besloot om voormiddag even naar Primark Hasselt te gaan. Ondanks de solden was het er nog redelijk rustig. Vooral geen rijen aan de paskamers en de kassa, zalig ! De winkel zag er ook erg netjes en overzichtelijk uit. Normaal zie je overal mensen passen en grabbelen.. Het assortiment kon me deze keer iets minder bekoren. Normaal moet ik zorgen dat ik een redelijk budget bij heb als ik ga, maar deze keer kon ik niet veel voor mezelf vinden. Voor de kindjes vond ik wel enkele solden artikelen, voor de rest hadden ze eigenlijk niet veel nodig. Ik kocht voor mijn zoontje een afgeprijsd vestje in maat 110, eigenlijk kunnen ze het beide aandoen aangezien ze bijna even groot zijn ondanks dat er een jaartje tussen zit.

img_7759

Voor mijn dochtertje vond ik 2 leuke shirts met lange mouwen voor 3€ en een heerlijk fluffy wit vest voor 6€.

img_7765

img_7767

En nog wat onderbroeken voor de kleine dame ! We ruimde laatst haar kast op en toen zei ze dat ze geen ondergoed meer wou met een tekening op. Ik zei dus dat ze door haar ondergoed, sokken en kleding moest gaan en dan alles weg moest gooien wat ze niet meer wou. Zo vulde we toch een volledige vuilzak.

Heel braaf kocht ik dus een pakketje met 7 gekleurde onderbroeken voor 4€.

img_7787

img_7793

Voor mezelf kocht ik enkele leuke accessoires, rosé goud ! Tja.. Die kon ik niet laten liggen 😉 Een setje pincettenvoor 1,50€.

img_7778

Belangrijk is dat de beentjes goed op elkaar passen als je ze dichtknijpt, en dat lijkt toch het geval. Ik kocht er al van Action en Kruitvat maar die plukken de haartjes met moeite.

img_7798

Dan vond ik ook nog deze toilettas voor 5€, ze hadden vele leuke modellen en kleuren. Ik koos voor een kleiner model omdat ik dacht dat deze makkelijker in een reiskoffer zou passen.

img_7806

Ook binnenin ziet dit tasje er lief uit. Lichtroze met een rits aan de zijkant.

img_7809

Bij de pyjama’s vond ik 2 leuke lange hemden voor 10€ en 5€.

img_7777

img_7812

En dan nog 2 jeansbroeken voor 17€, een zwarte en een blauwe. beide hebben een push up effect. Bij het passen merkte ik er niet echt veel van.. Ze zaten lekker en dus nam ik ze mee.

img_7783

En dan als laatste een grijs shirtje voor 2€.

img_7785

En dit allemaal samen voor minder dan 80€, wow dat is netjes voor mijn doen. Haha..

img_7789

Even overal het prijskaartje afhalen en dan kan het in de was !

img_7814

Wat vonden jullie in de Primark tijdens de solden ?

 

Liefs E.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.