Sale ! Shoplog Nike

img_7583

Yes, ook Nike.com had weer leuke afprijzingen ! Ik bestelde eindelijk mijn EERSTE paar Huarache. Ik moet eerlijk toegeven, ik vond ze in het begin zo lelijk en begreep niet waarom mensen ze kochten 🙂 Nu vind ik ze wel leuk en ze zitten ook heel comfy !

Over de dramatische levering van DPD zal ik het maar niet hebben. Drama !

Soit, over naar de bestelling! Ik ging voor de (metallic) zwarte Nike Huarache Run Se, maat 8. Bij het openen van de doos leken ze wel erg paarsachtig.. Maar voor de prijs die ik ervoor betaalde wil ik best iets minder kritisch zijn 😉

Voor mijn man bestelde ik ongeveer dezelfde. Hij heeft mannenmaat 8. Hij is meer een Nike Free fan, maar nu kunnen we als tweeling over straat ! (Vijfling is ook mogelijk aangezien het hele gezin nu voorzien is van Huarache’s)

Ook kocht ik een trui voor mijn man in maat S. Zit perfect en staat hem geweldig !

img_7587

Voor mijn dochtertje bestelde ik een Nike Pro Hyperwarm in maar S en 3 paar Dri-fit basketbal sokken. Op de foto lijken de sokken roze, maar ze zijn rood zoals de outfits van haar basketbalclub.

img_7599

Eerder deze maand kocht ik in de Outlet van Nike ook al enkele afgeprijsde spullen.

Een zwarte hoodie met rits, iets langer vanachter zodat het mooi over de billen komt. Maat M, yes I can still fit in 😉

Een blauwe (hele) comfy trui met een leuk detail over de mouwen en de volledige achterkant. Love ! Maat M, zit perfect !

naamloos53535

Voor mijn jongste zoontje een paar Huarache’s. zwart met een witte zool zoals papa en mama ! Maatje 27.

Kocht jij afgelopen maand ook iets van Nike ? Deel het bij de comments !

 

Liefs E.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.