Sale ! Shoplog H&M kids

SALE ! Dat wil zeggen dat alle winkels overspoeld worden met wilde mensen. Ze hebben geen oog voor andere, noch voor de verkoopsters die zich elke dag uitsloven om alles netjes te maken voor.. Jawel.. De klanten ! Grappig toch ?

Soit, voor mij geen drukke shopgekte, ik doe mijn aankopen meestal online. Ook nu weer vanuit mijn luie zetel, gewoon lekker ontspannen even shoppen.

De kinderen hadden nog wat broeken nodig en mijn dochter enkele truien. Ik had me wel voorgenomen om enkel SALE artikelen af te rekenen. Meestal gebeurt het dat ik in de solden met één of meer artikelen uit de nieuwe collectie thuiskom. Deze keer niet ! Alles was heerlijk afgeprijsd want H&M gaat tot -60% !

Dit pakket werd de dag na het bestellen al thuis geleverd ! Dank u H&M voor de snelle levering !

img_7518De inhoud…

img_7520

Voor mijn dochtertje 2 truien, een longsleeve en 4 broeken. Ik had er 7 in mijn mandje zitten en heb er uiteindelijk enkele uitgehaald…

Met de roze trui was ze héél blij ! Dit is eentje met pailletjes die je kan laten veranderen van kleur als je erover strijkt met je hand.

IMG_7532.JPG

Voor de jongens kocht ik dezelfde broeken, alleen voor de middelste kocht ik een extra trainingsbroek met Dino motief, hij is gek van dino’s !

img_7536

Een close up van de dino’s, leuk hé ?

img_7534

De jeans die ik voor de jongens kocht, heeft extra versteviging aan de knieën. Dit vond ik bijzonder interessant omdat mijn zonen het altijd klaar krijgen om in elke broek een gat te “toveren”. Want als je vraagt “ben je gevallen?” is het antwoord “nee mama..”. Vreemd hé ? Ik ben dus benieuwd of deze het langer volhouden 😉

img_7538

Dat waren al mijn aankopen bij H&M (niet gesponsord). Wat vonden jullie het leukste artikel ?

Liefs E.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.