Oh my fitness, ebook door Diesna. Voorbereiding en eerste indruk

ohmyfitness

Wow, wat leuk nieuws ! Ik mag het fitnessprogramma van Diesna Loomans testen en reviewen !

Wie is Diesna ?

Diesna Loomans is een 31 jarige mama,online fitness en health coach, blogger en vlogger. Onlangs schreef ze haar eerste ebook : “Ohmyfitness”, een 8 weken plan (fitness/voeding en lifestyle). Op Youtube kan je haar ook volgen, daar post ze wekelijk 3 video’s (vlogs, beauty, workouts…).

Oh my what ?

Ohmyfitness, haar eerste ebook dat tot stand kwam nadat ze zelf 30kg verloor na haar zwangerschap. Het resultaat spreekt voor zich, ze ziet er prachtig uit !

ze beschrijft haar ebook als volgt :

 • Simpel en goed vol te houden, zonder het hoeven tellen van calorieën.
 • Lifestyle en mindset tips
 • Voeding schema
 • Workout schema voor thuis
 • Sportschool tips
 • Simpele recepten

Of ik het wil testen en reviewen ?

Yesss, zeker weten ! Ze stuurde me een persoonlijk mailtje met daarin alle uitleg en ook het ebook zat erbij. Ik heb het bestandje meteen gedownload en even doorgenomen.

Eerste indruk ebook ?

Het ebook bevat 144 pagina’s, veel stof om te lezen dus! Alles staat er duidelijk in uitgelegd. Je kan zien dat ze er veel tijd ingestoken heeft om alles heel duidelijk op papier te zetten. Ook vertelt ze erin hoe je je kan voorbereiden op de cursus, welke producten je best kan aankopen, valkuilen en tips.. Kortom, ze maakt het je heel gemakkelijk om de eerste stap te zetten naar een gezonder en actiever leven.

Voorbereiding :

In het ebook zit een boodschappenlijst met de producten die je nodig hebt. Ik wil graag goed voorbereid starten dus haalde alles in huis voor week 1. Ook overhaalde ik mijn man om dit samen met mij te doen, dit voor extra motivatie. Morgen en overmorgen zijn werkdagen, de eerste workout start op Maandag. Ik zal dit dus moeten inplannen voordat ik naar mijn werk vertrek en nadat de kindjes naar school zijn. Mijn man zal dit ’s avonds doen, zijn shift begint veel te vroeg. Ik haalde alvast voldoende plastiek bakjes in huis zodat we kunnen mealpreppen.

 

Heb jij het Ohmyfitness programma ook in je bezit ? Ben je benieuwd hoe dit programma zal verlopen ? Wij ook ! Laat het weten bij de comments !

Liefs E.

 

 

 

2 reacties op “Oh my fitness, ebook door Diesna. Voorbereiding en eerste indruk”

 1. Jaaa, de eerste training alleen was al zwaar he 😉 althans vooral de spierpijn, maar daarover spreek ik je morgen wel! Leuk om iemand te volgen die tegelijkertijd gestart is! Tel jij je calorieën? En heb jij je vetpercentage gemeten? Ik heb dit wel gedaan, maar dat is puur omdat ik een challenge heb met mijn vriend!

  Heeeel veel succes!
  -x-
  je nieuwe volgster Marit

  1. Oohh leuk doe jij het ook?! Ik heb enorm spierpijn, om te huilen:) ik heb me gewogen en vet/spier/watermassa gemeten. Mijn man ook. Volgende week weeg ik opnieuw. Een voor foto maakte ik ook. Ckal tellen doe ik niet, gewoon het voedingsschema volgen maar realistisch blijven. Succes hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.