Shoplog (mini): Action

Ik zag enkele leuke items voorbij komen bij anderen dus ik moest even langs onze Action om te zien of ze het hadden. Helaas pindakaas, wat ik zocht hadden ze niet, maar ik vond een paar andere spullen die ik nodig had.

img_7874

Ik weet niet of jullie de VIPOO kennen ? Dit is een spray die je in het toilet spuit VOOR je een nummer 2 doet. Het laat een laagje in de pot en houdt de geurtjes dus erin.ย Yess I know, ik praat over poo, maar er is niets zo vervelend als douchen nadat iemand net even ging.. Wij wonen met vijf dus het gebeurt wel eens ๐Ÿ™‚ De originele VIPOO kost 7,99โ‚ฌ ! De versie die ik kocht bij Action kost slechts 0,97โ‚ฌ ! En het werkt ! Dus ga naar de Action en haal deze. Ook handig voor je bezoek dat nodig moet gaan en niet durft omwille van geuroverlast ๐Ÿ˜‰

IMG_7877.JPG

Dan de baby olie van Johnson’s voor 1,98โ‚ฌ! Ik hou van dit spul. Het doet me denken aan mijn eerste toen ze nog een baby was. Ze verkochten dit merk bijna nergens, Action bestond toen zelfs nog niet volgens mij (2008)? Ik ging er altijd speciaal naar op zoek omdat het zo lekker rook. Hmmm… Nu gebruik ik het zelf na het douchen en heb ik een heerlijk zachte huid de hele winter. Ook handig na het ontharen. Ik gebruik waxstrips en soms blijft er waxย achter. Olie zorgt ervoor dat de restjes verdwijnen en je dus niet blijft plakken.

img_7882

Goedkope washandjes, altijd handig om op het gelijkvloers te bewaren voor een kattenwasje of vuile mondjes en handjes. De badkamer is boven en in de winter willen we liever niet door de koude gang voor een washandje.

img_7885

Enkele handige haar accessoires voor mijn dochter. De haarlus is iets dat mijn mama al gebruikte toen ik klein was. Dus alleen voor de herinnering is het leuk om te doen. Dit setje kost 0,69โ‚ฌ

Dan enkele nieuwe microvezeldoeken voor 0,45โ‚ฌ. Schoonmaakazijn met een Lavendelgeurtje voor 0,59โ‚ฌ. Als je dit nog niet gebruikt in huis, kan ik het zeker aanraden !

img_7891

Voor de badkamer zocht ik nog een extra badmatje voor als de andere in de was zit. Deze was 3,99โ‚ฌ en dus erg cheap, zo hebben we het graag ! Een setje puimstenen voor de voetjes voor 0,98โ‚ฌ en ook nog in de juiste kleur. Een rugborstel voor 0,79โ‚ฌ en een bijpassende scrubspons voor 0,59โ‚ฌ.

De wattenschijfjes waren ook op en kosten bij Action maar 0,52โ‚ฌ. De poriรซnstrips zijn niet zo geweldig, maar deze waren nieuw en ook zwart van kleur dus ik wil ze toch even testen. De prijs is 0,99โ‚ฌvoor 6 stuks.

Voor de kiddo’s vind ik het af en toe nog eens lekker om ze met Zwitsal te wassen. Ook al zeggen ze me 100 keer dat ze geen baby’s meer zijn, de geur brengt me even terug naar hun babytijdย ❤ De wasgel kost 3,19โ‚ฌ. In de winter zijn hun huidjes wat droger, vooral in het gezicht en daarvoor kocht ik dan de bodylotion, deze kost 3,29โ‚ฌ.

img_7903

In huis verstoppen zich ongeveer 5 kersenpitkussens, ik weet niet hoe maar ze verdwijnen altijd weer ! Dus nam ik nog maar eentje mee. De prijs hiervoor is 2,79โ‚ฌ.

img_7893

Voor nog wat kluswerk in huis kochten we een pot kant en klare muurvuller voor 3,99โ‚ฌ.

img_7899

En voor de kaarsjes aan te steken zonder struggles kocht ik nog een handige aansteker voor 0,69โ‚ฌ.

img_7901

Tot slot lagen er voor de kinderen nogย leuke verkleedspullen, helaas was al heel veel uitverkocht. Ik vond voor mijn oudste zoontje wel een leuk Robin Hood setje voor 7,95โ‚ฌ. hij ย noemt zichzelf de held Peter Pan erin.

img_7881

Dit waren alle inkopen die ik deed bij Action. Wat vond jij leuk ?

Liefs E.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *