Orbiez heel leuk om mee te spelen in bad !

Op youtube zag ik deze ORBEEZ voorbijkomen en wist meteen dat mijn kindjes dit ook héél leuk zouden vinden. Ik bestelde ze meteen op aliexpress, 1000st voor 3,45€ !

De bolletjes leg je in water, ze nemen het water op en een paar minuten laten zijn ze een heel stuk groter en doorzichtig. Ik deed ze in bad bij de kindjes, ze waren dolenthousiast !

Orbiez, tof voor in bad

Je ziet op de foto een duidelijk verschil. De eerste lading waren een stuk groter dan de lading die ik achteraf toevoegde omdat ik dacht dat het te weinig was. Uiteindelijk toen ze gegroeid waren, zat het bad helemaal vol. De kindjes vonden het heel prettig om ze op te scheppen met een bekertje. Wat ze heel erg leuk vonden was dat de doorzichtige bolletjes verdwenen in water. Ze werden onzichtbaar 🙂

Na het spelen in bad, hebben ze we allemaal uitgeschept en dan aan de planten gegeven. Heel handig en geen verspilling 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *