Nieuwjaarsbrief ?

De laatste dag van school (en ook meteen de eerste van de vakantie), brengen de kindjes altijd hun leuke werkjes mee die ze maakte in de klas. Ze zijn dan altijd erg fier en laten ze allemaal zien. De jongens zitten nog op de kleuterschool, maar wisten heel goed dat ze hun nieuwjaarsbrief nog niet mochten laten zien. De oudste heeft deze meteen verstopt op haar kamer met de boodschap ,,Papa en mama ik heb mijn nieuwjaarsbrief goed verstopt en jullie mogen niet in mijn bureau kijken!” Hahaha oké schatje, doen we niet.

Op 1 januari stond dochterlief ’s morgens al klaar met haar brief. Een beetje verlegen omdat ik het wou filmen, maar voor een paar centjes zet ze zich daar wel over 🙂 Ze had een zelfgemaakte kaart met een sneeuwman. Vanbinnen had ze zelf haar tekst geschreven, heel netjes moet ik zeggen.

Helaas hadden de jongens geen zin.. Wel hadden ze allebei een hele leuke brief gemaakt. Eentje had een kaart met verfspatten en een klok aan de voorkant. Op de klok plakt er een uitgeknipt foto van hem met uitgestrekte armpjes, deze dienen als wijzers. Supertof !

De kleinste had een zelfgemaakte microfoon helemaal feestelijk ingepakt met folie. Dat hij het gedichtje niet vanbuiten kent, snappen we. Het is mooi maar nogal lang 🙂

Helaas oma’s, opa’s, meters en peters.. Geen zin is geen zin 🙂

 

Hoe waren de brieven van jullie kindjes ?

Liefs E.

 

 

2 reacties op “Nieuwjaarsbrief ?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Sale ! Shoplog Nike

Yes, ook Nike.com had weer leuke afprijzingen ! Ik bestelde eindelijk mijn EERSTE paar Huarache. Ik moet eerlijk toegeven, ik...

Close