Verwend met Michael Kors

Volg me op Bloglovin

Tja iedere vrouw heeft toch een designer bag nodig in haar leven ? Ik kreeg er vorige jaar eentje  van mijn man met kerst. Ik was er dan ook heel blij mee. Ik had geen idee dat hij zo groot zou uitpakken met kerst, maar hij weet me ieder jaar weer te verbazen.

Ook dit jaar weer. Ik kreeg van hem een portemonnee om te matchen. Ik had een Mighty Purse, super handig ding dat ik overal mee naartoe sleurde onder de arm 🙂 in deze portemonnee zat een oplader voor de gsm ingewerkt. Super handig, maar helaas werkt het met Iphone niet altijd zo goed.

Dit jaar vond hij dat het tijd was voor een nieuwe. Goed opgemerkt schat 🙂 Ook kocht hij een super schattige sleutelhanger erbij in de vorm van een handtas. Cute hé !

Toen ik na alle drukte even de tijd vond, besloot ik om afscheid te nemen van mijn oude Mighty Purse.Dit was ineens ook een goed moment om orde te creëren in de kaartjes en papiertjes die in mijn portemonnee verstopt zaten.

Zo ! Alles zit weer netjes.

Na het opruimen was het tijd voor het volgende kerstfeestje !

Liefs E.

  • Like mij op Facebook
  • Volg mij op Instagram

2 reacties op “Verwend met Michael Kors”

  1. Ik weet niet of Delvaux onder designerbags valt, maar ik heb er een paar. En een paar bijpassende portomonees en sleutelhangers. Bedankt voor je bezoekje x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.