Verwend door de Kerstman met heel veel cadeautjes!

Ja hoor, dit is de buit na de eerste kerstdag ! Die lieve Kerstman was héél vrijgevig dit jaar ! Normaal brengt hij ook geen speelgoed, maar bij oma maakte hij een uitzondering. Die oma’s toch…

De jongens kregen deze leuke pyjama’s. Ze houden van Paw Patrol, de kleinste van Chase, de middelste van Marshall en als zus meespeelt dan is zij Skye.

Dan voor elk van de jongens een leuke badjas. De oudste van de twee is gek van Dino’s, deze badjas is dus echt een topper ! ROAARRR ! En voor de kleinste de Minions, wie houdt nu niet van deze leuke gele mannetjes ?!

Voor elk van hun ook nog een t-shirt van Ice age, cute toch?

Ook kregen ze allebei een onesie, helaas geen foto ! Ze liggen namelijk al in de was 🙂 Eentje kreeg Olaf van de tekenfilm Frozen. De ander kreeg Chase van Paw Patrol.

Zus kreeg ook een Onesie en dan leuke shirts. Ze was héél blij met haar tovertrui. Nooit gedacht dat een kind zo uit haar dak kon gaan voor een kledingstuk 🙂 Op de trui zitten pailletten, wanneer je naar boven wrijft veranderen ze van kleur.

Voor te basketballen kreeg ze leuke Nike Jordan spullen. Alles in de rode kleur, net zoals haar outfit van de club. Twee paar sokken, een paar zweetbandjes en een mouwloze top.

Nee hoor, dit bedovertrek is niet voor de jongens. Dit bracht de kerstman voor onze dochter. Prinsessen, rokjes en roze daar heeft ze nooit van gehouden 😉 Dus voor haar een lekker warm overtrek van Star Wars.

En verder nog speelgoed. Ze hadden nog niet genoeg gekregen van Sinterklaas 🙂

lees ook : Wat kreeg ik voor kerst ?

Dat de kerstman voor de “grote mensen” niets brengt, dat maakte de kinderen wel al duidelijk. Arme man als hij voor iedereen een leuk cadeau moest brengen en inpakken ! We doen het dus lekker zelf.

Lees ook: Tips om je huishouden beter te organiseren + gratis schema

Mijn man verwende me alvast met een nieuwe portemonnee van Michael Kors. Ik kreeg van hem al eerder een Mighty Purse. Deze heb ik echt lang gehad, omdat het zo een handig ding was. Het was dus wel tijd voor een nieuwe. En zo ben ik ook assorti met mijn handtas van Michael Kors waar hij me vorig jaar mee verwende!  Mijn schoonbroer had mijn naam getrokken en van hem kreeg ik het boek van Marie Kondo. Mega blij mee ! Voor wie dit boek niet kent, ik zal er nog iets over schrijven als ik het uitgelezen heb. Van mama kreeg ik een superlief kaartje met euro’s, altijd goed 🙂

Dit waren de cadeautjes van dag 1 ! En nu een wasje draaien zodat alles snel gedragen kan worden. Ik kreeg al klachten van mijn oudste zoontje. Hij wou graag zijn dino badjas aan. Helaas zit die in de wasmachine. Mama toch…

Like mij op Facebook

Volg mij op Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.