Paris Hilton ontwerpt voor Lidl

Wekelijks doen wij boodschappen bij Lidl en tijdens mijn laatste bezoek lagen er allerlei leuke artikelen om je haren mee te stylen. Ze sprongen me vooral in het oog omdat ze rose gold waren. Mijn favoriete kleur voor het moment ! Ik snuffelde dus door alle bakken en nam wat artikelen mee.

Toen ik ging googlen naar de webshop van Lidl, kwam ik uit op het artikel van HLN. Daarin las ik dat de artikelen vanaf nu blijvend te verkrijgen zijn bij Lidl. Leuk toch ?

Hier alvast een overzicht van enkele producten uit de Paris Hilton lijn :

PARIS HILTON HETELUCHTBORSTEL

De styler heeft 2 gecombineerde verwarmings- en blaasstanden, met bescherming tegen oververhitting en de 2 verwisselbare opzetstukken verwissel je eenvoudig met het ‘Easy Lock’ systeem.
Paris Hilton heteluchtborstel – €14,99.

PARIS HILTON KRULTANG

Deze krultang met keramische laag voor perfect mooie krullen. De tang warmt snel op en de LED-lichtjes geven daarbij de status aan. De tang heeft een diameter 25 mm en geeft een constante temperatuur 180 °C af. Doordat de kabel niet meedraaid is de krultang 360° draaibaar.
Paris Hilton Krultang – €11,99

PARIS HILTON MULTISTYLER

Wafels, krullen, slag of steil, het kan allemaal met deze multistyler. De styler heeft een keramische laag, 2 verwarmingstanden en is 360° draaibaar
Met het ‘Easy Lock’ systeem verwissel je eenvoudig de 7 verschillende opzetstukken: Stijltang, Grote krultang, Grote spiraal, Kleine krultang, Kleine borstel en Platte krultang.
Paris Hilton Multistyler – €17,99

PARIS HILTON HAARDROGER

Haardroger met Ionentechnologie voor zacht en glanzend haar ionen zijn negatief geladen moleculen die positief, statische deeltjes neutraliseren; oftewel je haar wordt glanzend en minder statisch. De ionen komen vrij tijdens het drogen en omhullen je haar als een soort natuurlijke conditioner en zorgen voor zacht en glanzend haar.
Paris Hilton haardroger – €14,99

PARIS HILTON WAFELTANG

Wafeltang met keramische laag maakt de mooiste golfjes in het haar, de temperatuur is instelbaar in stappen van 20 °C, van 100-180°C en instelbare krulgrootte.
Paris Hilton Wafeltang – €19,99

PARIS HILTON STIJLTANG

De stijltang warmt snel op en heeft platen met een coating van keramiek en tourmaline kristallen, op het LCD-scherm is de temperatuur af te lezen en daarnaast geeft het scherm weer of de juiste temperatuur is bereikt en de tang klaar is voor gebruik. De temperatuur is variabel instelbaar van 100 – 180 °C met automatische uitschakeling na 30 minuten.
Paris Hilton Stijltang – €14,99

PARIS HILTON ROTERENDE HETELUCHTBORSTEL

De roterende heteluchtborstel met keramiek coating kan rechts- of linksom draaien met één druk op de knop. De ionenfunctie zorgt voor glanzend en minder statisch haar. Met 2 verschillende verwarmings- en blaasstanden; met daarnaast ook een koudeluchtstand. De opzetstukken zijn afneembaar voor het gemakkelijk schoonmaken.
Paris Hilton Roterende Heteluchtborstel – €19,99

Deze en andere  Lidl Paris Hilton producten liggen nu in de Lidl winkels en zijn ook verkrijgbaar online in de Lidl webshop!

Liefs E.

Like mij op Facebook

Volg mij op Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.