Orbeez : fun voor kinderen !

 

Op Youtube zagen de kinderen en ik de Orbeez voorbijkomen. Youtubers vullen er hun bad of zwembad mee. Het zag er zo leuk uit, natuurlijk moesten we ze testen! Ik bestelde er 10000, daar komen we wel mee toe. Toch? 

Orbeez zijn hele kleine bolletjes. De bolletjes leg je in water, ze nemen het water op en een paar minuten laten zijn ze een heel stuk groter en doorzichtig. Ik deed ze in bad bij de kindjes, ze waren dolenthousiast!

Je ziet op de foto een duidelijk verschil. De eerste lading waren een stuk groter dan de lading die ik achteraf toevoegde omdat ik dacht dat het te weinig was. Uiteindelijk toen ze gegroeid waren, zat het bad helemaal vol. De kindjes vonden het heel prettig om ze op te scheppen met een bekertje. Wat ze heel erg leuk vonden was dat de doorzichtige bolletjes verdwenen in water. Ze werden onzichtbaar 🙂

 

Na het spelen in bad, hebben we ze allemaal uitgeschept en dan aan de planten gegeven. Heel handig en geen verspilling 😉 

Liefs E.

Like mij op Facebook

Volg mij op Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.