Naar Ikea & Xenos !

Terwijl de oudste bij oma mocht logeren, gingen wij met de andere twee een dagje winkelen in Heerlen woonboulevard.

Voor de speelkamer hadden we nog een extra opbergsysteem nodig. Ik ruim zo vaak op en geef spullen weg, maar ze hebben nog teveel.

In de Kallax kast zitten drie bakken Duplo blokken. Hier speelt zelfs de oudste(8jaar) nog heel graag mee. Dan een doos met knutselgerief. De rest van het knutselmateriaal zit in de keukenlade omdat dit vaker gebruikt wordt. En op de kast staat ook nog verfmateriaal.

Twee vakken hebben deurtjes, hier mochten ze hun spulletjes opbergen die ze niet willen delen.. slecht idee want ondertussen is dit een rommelkast geworden.

Dan een volle bak met auto’s van de kleinste. De rest van de bakken zit vol met Playmobil. Ik had deze eerder al gesorteerd, elk kind twee bakken, maar het duurde niet lang voor alles terug gemixt werd..

Tijd voor orde te bregen !

We kochten bij Ikea de BOSTRAK garderobekast, deze kost in Nederland 39,95€. Een mooie prijs voor een opbergsysteem met veel ruimte. De deuren kunnen toe en niemand ziet iets, zalig ! Omdat er geen leggers inzitten, namen we de SKUBB opberger mee, deze kost 9,99€.

Bostrak Ikea kast

Voorheen hadden we een keukenkastje in hoogglans wit staan. Binnenin zitten draadmanden maar dit was niet handig en te weinig plaats voor alle spellen.

Verder nam ik nog een paar kaarsen mee. De wintercollectie was afgeprijsd, alles was aan de helft. Onze neuzen vinden het vast niet erg dat we deze na kerst nog aansteken 😉

Ook nam ik een paar plantjes mee. Het plantje hierboven SUCCULENT was te schattig om te laten staan! Prijs is 1,99€ en verkrijgbaar in meerdere varianten. Helaas waren de leukste er niet meer 🙁

De HYACINTHUS was voor 1,79€ ook te goedkoop om te laten staan ! Ze ruiken heerlijk als ze uitkomen. En geef toe, hoe gezellig is dit ?

De KALLAX kast ging ook nog eens voor de 5e keer mee met ons. Een mens kan geen vakkenkasten genoeg hebben, toch ? Deze is voor de keuken, er stond daarvoor een BEKVÄM roltafeltje maar die was ik even moe gezien en was niet wit genoeg. Haha..

Dan namen we nog een simpele RUSCH klok mee voor de badkamer, deze komt vast nog voorbij in een DIY. Een paar RYET led peertjes voor in de hal en een trio GLIS doosjes voor kleurtjes en andere knutselspulletjes.

Dat was alles bij Ikea, een wonder eigenlijk ! Meestal komen we met een goed gevulde kar (of twee) buiten. Flink hoor !

Op naar Xenos ! Daar wou ik eigenlijk de dubbelwandige Espresso glazen kopen, maar die waren in promotie en dus helaas helemaal uitverkocht. Balen…

Ik kocht wel enkele andere leuke dingen. Een tochtrol in hetzelfde stof als de plaid op de zetel. Een duo witte cactusjes en een duo grote gouden cactussen. Ze zagen er leuk ook en ik vind er vast een ideale plaats voor in huis. De gouden gaan alvast naar de slaapkamer.

Na de Xenos nog even de Praxis binnen voor wat verfborstels, verftape, peertjes voor de badkamerverlichting en de lampen waar ik van droom (helaas waren ze er weer niet!).

Dan richting Makado in Beek, even naar de AH voor wat boodschappen en een wandeling door de shopping. De jongens kregen een klein speelgoedje omdat ze zo flink waren.

Het was een leuke dag, die we afsloten met het nodige kluswerk. Liefde is, samen kasten in elkaar zetten.

Liefs E.

  • Like mij op Facebook
  • Volg mij op Instagram

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.