frittata, een lekker en gezond lunch idee ! 

,,Mama wij hebben honger!” Oops, de kindjes hebben honger en ik heb geen zin in brood. Ik besluit om met de overgebleven aardappeltjes een Frittata te maken. We aten dit ook toen we op vakantie waren bij mijn schoonpapa in Sicilië. De kinderen zijn geen alleseters, maar hier hebben ze heerlijk van gesmuld! Ik ga voor een simpele versie, zo krijg ik geen klachten over rare ingrediënten van de kleinste bewoners hier in huis.

Wat hebben we nodig :

  • 6 eitjes (liefst bio)
  • Geutje sojaroom(ik ben vegetariër)
  • Aardappeltjes
  • Peper
  • Zout
  • Basilicum
  • Lookpoeder

Klop de eitjes en voeg de room toe. Goed kruiden met peper en zout en snipper er wat verse basilicum door.

Bedek een ovenschaal met wat bakpapier en strooi er de aardappeltjes in. Opnieuw even goed kruiden met peper, zout en lookpoeder.

Giet het eiermengsel erover.

Plaats in een voorverwarmde oven, 20 a 25 minuutjes op 180°c

Laat het smaken !

Liefs E.

Like mij op Facebook

Volg mij op Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.