Zonnige winterwandeling met het hele gezin !

img_7228

[NL]”Sneeeeeeeeuwww” riepen de jongens vanmorgen. Ik keek naar buiten en zag de bevroren bomen en grasvelden. Ze wilden meteen naar buiten om te gaan spelen. Brrr toch maar niet, eerst koffie !

Voormiddag deden we het even rustig aan en keken we een leuke film. De kindjes kozen de Spongebob film. Lekker even cocoonen onder de dekentjes, zalig toch ! Vervolgens maar eens aan het werk in huis ! Even wat opruimen en orde creëren en dan lekker onder de douche !

Als het middag is beginnen de maagjes te knorren. Tijd voor luch ! We zetten ons allemaal samen aan tafel en eten even een broodje. Dan trekken ook de kindjes hun kleren aan want we gaan even een frisse neus ophalen buiten. De laarsjes gaan aan, de hond aan de riem, fietsen uit het tuinhuis en daar gaan we. Het zonnetje schijnt heerlijk, het voelt alsof het nog steeds herfst is. Heerlijk !

[ENG]”Snooooooowww” the boys yelled this morning. I looked outside and saw the frozen trees and lawns. They wanted to go out immediately to play. Brrr not right now, first coffee!

In the morning we did take it easy and we watched a good movie. The children chose the Spongebob movie. Enjoying some cocooning under the blankets, Lovely! Then it is time for me to get some work done in the house ! Cleaning up and creating some order in the room, and after that a nice warm shower !

In the afternoon, the little stomachs are starting to rumble. Time for luch! We all sat down together at the table and ate a sandwich. Then the kids put on their clothes beceause we are going to get some fresh air outside.Boots are pulled on and  the dog is put on the leash, daddy takes the bikes from the summerhouse and there we go. The sun is shining, it feels like it’s still autumn. Wonderful !

 

[NL]De kindjes genieten ook, ze fietsen en crossen over de weg! Onderweg komen we nog een paar dieren tegen. De eerste is deze buurtbewoner. “Max, dat is Max” roepen de kinderen in koor. “Wie is Max?” vragen papa en ik verbaast. Blijkt dat het de hond uit de film Huisdiergeheimen is 🙂 Ohja !

[ENG]The kids enjoy, they cycle and race over the road! Along the way we come a cross a few animals. The first is a local resident. “Max, that’s Max” the children call in unison. “Who is Max?” Dad and I ask surprised. Turns out it’s the dog from the movie Secret life of pets 🙂 Oh yeah!

img_7284

[NL]Even verder zit normaal de kleine pony Jules, maar die was vandaag niet thuis. Zijn buren wel, 2 mooie bruine paardjes die heerlijk stonden te knuffelen. Ik hou van dieren, dus ik moest ze even kunnen kriebelen.

[ENG]A little further is normally the little pony Jules, but he was not home today. His neighbors were, two beautiful brown horses that were cuddling. I love animals so I had to give them a stroke.

[NL]Toen we langs het water liepen, zagen we ook 2 prachtige witte zwanen. Ze kwamen meteen naar ons toe. Mooi toch ?

[ENG]As we walked along the water, we saw two beautiful white swans. They came straight towards us. Nice aren’t they ?

[NL]De kindjes hadden ook grote pret met de bevroren plassen. Ze sprongen erop en vonden het geweldig om het ijs te horen kraken !

[ENG]The children had great fun with the frozen puddles. They jumped on it and loved the sound of the cracking ice.

[NL]En als het even te hobbelig werd, droegen de jongens hun fietsjes als echte mannen !

[ENG]And if it became too lumpy, the boys carried their bikes like real men !

IMG_7321.JPG

[NL]Even de handen vies maken aan een grote tak. Mijn zoontje wou een staf, zodat hij een koning kon zijn, maar deze was net iets te vies. Oops..

[ENG]We made our hands dirty with a large branch. My son wanted a wand so he could be a king, but it was just too dirty. Oops ..

[NL]Op de weg terug naar huis vonden we ook monster sporen !

[ENG]We also found monster traces on the way back home!

img_7354

[NL]Terug thuis ! Even gedag zeggen aan onze buurvrouw. Papa en de jongens zetten de fietsen terug in het tuinhuis. Ondertussen zetten mama en zus alles klaar voor de warme choco met een lekker melkschijfje.

[ENG]Back home ! Say hello to our neighbor. Dad and the boys put the bikes back in the garden house. Meanwhile, mom and sis get everything ready for the hot chocolate with a delicious Melkschijfje. Yummy !

Wij hebben genoten, en jullie ? Wat deden jullie op deze mooie dag ?

We enjoyed it, and you ? What did you do on this lovely day ?

img_7365

Liefs E.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Naar Ikea & Xenos !

Terwijl de oudste bij oma mocht logeren, gingen wij met de andere twee een dagje winkelen in Heerlen woonboulevard. Voor de...

Close