Bij oma gaan logeren, ik ben rijk !

De oudste mocht enkele dagen bij oma gaan slapen, dat vindt ze geweldig ! Zij en oma zijn twee handjes op รฉรฉn buik,ย ze moet erย ook niets delen en er zijn geen regels ๐Ÿ™‚

Oma speelt altijd een spelletje Uno of kaarten met haar en ze is er blijkbaar zo goed in dat ze hรฉรฉl wat centjes verdient ermee. Ze kwam terug thuis en ging meteen haar geld tellen. Een echte vrouwelijke Dagobert Duck,ย nog een paar logeerpartijtjesย en ze kan erin duiken;)

img_7203

We moesten haar iets vroeger gaan ophalen omdat ze naar de kapper moest. Gelukkig mag ze maandag teruggaan, dan gaat wel haar broertje mee. Oma zal de handjes vol hebben (en ikke niet, haha)

Bij de kapper wou ze haar haartjes niet laten wassen, fรถhnen was dus ook niet nodig. De kapster was wel zo lief om een mooie schuine vlecht in haar haartjes te maken!

img_7205-002

En bij het betalen kreeg ze nog een mooie Tangle Teezer van haar. Super lief ! Ze was er dan ook zeer blij mee en heeft de borstel meteen getest op mijn haren. Het deed geen pijn, zoals beloofd ๐Ÿ˜‰

Liefs

E.

  • Like mij op Facebook
  • Volg mij op Instagram

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *