Speelgoed review : Lego City vliegveld vrachtvliegtuig

Vandaag kunnen jullie lezen hoe de Lego city vrachtvliegtuig bouwset in de smaak viel. Deze is voor 5 tot 12 jaar. Mijn zoontje van 5 zette deze prima in elkaar met hier en daar wat hulp.

Na het openen van de doos, zag je meteen dat deze zakjes wel genummerd waren. Ook de handleidingen hadden een nummer. Je begint natuurlijk met één en zo ga je verder. Toen we de eerste bladzijde omdraaide van de handleiding, zag je meteen dat de uitleg een stuk makkelijker was dan de Lego creator set die we hier in elkaar staken.

IMG_7012.JPG

Het eerste wat hij in elkaar moest zetten was het mannetje en het voertuigje. Dit ging prima. Hij keek naar de afbeeldingen, zocht de juiste blokjes en klikte alles in elkaar.

IMG_7019.JPG

Dit is het resultaat van het eerste deel. Het rode karretje dat je ziet op de afbeelding, zit vastgeklikt achterop het voertuigje.

IMG_7023.JPG

Dan kan ook zakje nummer twee en handleiding nummer twee geopend worden. Dit is het vliegtuig en zijn iets meer stukjes dan het vorige zakje.

img_7026

Ook dat lukt prima. De stickertjes gaan soms wat moeilijker maar dan helpen we even.

img_7028

Dit is dan het eindresultaat van het tweede deel. Een mooi en groot vliegtuigje. Niet te moeilijk om in elkaar te zetten en net genoeg om zijn aandacht erbij te houden.

img_7031

Mijn zoontje had alleen wat klachten toen ik te lang deed over het maken van de foto’s voor deze blog 🙂 ,,mama, gaat het nog lang duren want ik wil met mijn vliegtuig spelen.” Sorry zoon !

img_7033

Ik hoop dat jullie het leuk vonden !

Wat vinden jullie van deze bouwset ?

Hebben jullie deze misschien al ?

Laat het weten bij de comments!

 

Liefs E.

2 reacties op “Speelgoed review : Lego City vliegveld vrachtvliegtuig”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Paris Hilton ontwerpt voor Lidl

Wekelijks doen wij boodschappen bij Lidl en tijdens mijn laatste bezoek lagen er allerlei leuke artikelen om je haren mee...

Close