Orbeez : fun voor kinderen !

Op youtube zag ik deze ORBEEZ voorbijkomen en wist meteen dat mijn kindjes dit ook héél leuk zouden vinden. Ik bestelde ze meteen op aliexpress, 1000st voor 3,45€ !

De bolletjes leg je in water, ze nemen het water op en een paar minuten laten zijn ze een heel stuk groter en doorzichtig. Ik deed ze in bad bij de kindjes, ze waren dolenthousiast !

Je ziet op de foto een duidelijk verschil. De eerste lading waren een stuk groter dan de lading die ik achteraf toevoegde omdat ik dacht dat het te weinig was. Uiteindelijk toen ze gegroeid waren, zat het bad helemaal vol. De kindjes vonden het heel prettig om ze op te scheppen met een bekertje. Wat ze heel erg leuk vonden was dat de doorzichtige bolletjes verdwenen in water. Ze werden onzichtbaar 🙂

Na het spelen in bad, hebben we ze allemaal uitgeschept en dan aan de planten gegeven. Heel handig en geen verspilling 😉

Liefs E.

Like mij op Facebook

Volg mij op Instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Day in life : een doodgewone vrijdag !  

Van woensdag t.e.m vrijdag heb ik vrij. Ik hoor je al denken "wat een leven!". Veel mensen denken zo, maar vergeten...

Close