Verjaardagsfeestje in Bumba thema: cupcakes & cakepops versieren!

Ons zoontje werd één jaar en is hevige fan van Bumba! Tja, wel kind niet rond die leeftijd 🙂 Op Pinterest vond ik enkele hele toffe ideeën om toffe cupcakes te maken en cakepops in Bumba thema. Ik vind het erg leuk om zelf creatief aan de slag te gaan. Dus ik waagde me eraan. Het ziet er natuurlijk altijd makkelijker uit dan het is, dat besefte ik toen ik eraan bezig was. Toch was het resultaat erg leuk en heeft deze kleine man goed kunnen smullen op zijn eerste verjaardag!

Voorbereiding

Vandaag trok ik dus met dochterlief naar het winkelcentrum voor de benodigdheden. We hadden een erg leuke namiddag! We aten iets samen, winkelde gezellig, babbelde veel en na een ijsje reden we weer richting huis. Toen de kinderen in bed lagen waagde ik me alvast aan de versiering. Ik koos natuurlijk niet meteen het makkelijkste om te maken.

Dit was het plan, wish me luck!

De eerste Hoedjes kregen vorm…

Het kleuren van de fondant deed ik met kleurstof, geen aanrader want het is best een knoeiwerkje. 

De eerste cakepops! Deze maakte ik met witte chocolade gekleurd met gele voedingskleurstof.

Cake pops in vorm van een Bumba hoed

Cupcakes in Bumba thema

Cupcakes in Bumba thema

Bumba hoedjes van Fondant

Lees ook: Baby geboren? Hier zijn 10 toffe kraamcadeaus en geschenk tips om te geven bij een geboorte

Bumba cupcakes resultaat

En Met het overschotje van het cakedeeg, maakte ik snel nog een “smashcake“. Dit is geen Pinterest waardig resultaat, maar hopelijk vindt hij het wel leuk om ermee te knoeien.

Smash cake Bumba

Natuurlijk mocht de taart niet ontbreken op zijn feestje. Deze taart lieten we maken door een nicht met talent. Kei schattig deze taart, toch?!

Bumba taart

Helemaal geweldig, taart overal! Onze kleine man had een heel leuk feestje.

Heerlijk recept voor bewaarwafels, goedgekeurd door onze de kinderen!

 

mom en lifestyle blogger LIEVELYNE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.