Favorieten en wishlist 2021

Wat zijn mijn favoriete producten van 2021 en welke staan bovenaan op mijn wishlist? Ik deel ze hieronder met jullie!

1. Mijn telefoon

Ja natuurlijk, hoe kan het ook anders hé… Ik gebruik mijn telefoon voor het bijhouden van mijn social media, blog, (web)shop. De Huawei heeft een scherpe camera, veel geheugen en is de betaalbare variant van de duurdere fruitsoort 😉

2. Onze robotstofzuiger

Zeg niet zomaar stofzuiger tegen onze “Patrick”. Iedereen in het gezin noemt hem bij zijn naam. Een erg handig ding om ‘s avonds even door je huis te laten gaan om te stofzuigen en even vochtig te “dweilen”. Dit is een goedkopere variant. wil je echt de Ferarri onder de robotstofzuigers

3. Printer

Toch wel een onmisbaar item in elk gezin. Daarom telt ons gezin ongeveer 4 printers… Nee grapje, ik heb er enkele voor mijn onderneming en ook heel wat printers getest om die reden. Momenteel erg tevreden over de HP Envy 6020 met zijn mooi design, degelijke printkwaliteit en Instant Ink functie! Dat laatste leverde mij 9 maanden gratis inkt op! Wij printen best veel, dus hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Wil jij ook genieten van extra gratis maanden? Met de code “xfc3k5” of de link ontvang je ook een extra maand gratis erbij.

HAPPY PRINTING!

4. Draadloze oortjes

Ik hou van muziek luisteren, tijdens het (thuis)werken, trainen, koken, opruimen, enz. Draadloze oortjes zijn dan gewoon megahandig. Geen gedoe met een kabel zodat je telefoon weer voor de zoveelste keer een val tegen de grond maakt omdat je niet oplet… Of heb ik dat alleen 🙂 Echte apple oortjes zijn voor mij niet nodig aangezien ik tegenwoordig heel goed ben in dingen kwijtraken. Deze vervangende modellen zijn een prima en goedkoper alternatief.

5. Flexibele telefoonhouder

Een hele handige tool om video’s te maken. Geen gedoe meer met je telefoon die tegen de grond valt of het niet vinden van de juiste hoek. Graag gedaan!

6. Ringlight

Omdat ik heel vaak ‘s avonds werk en dus ook productfoto’s moeten nemen, is een ringlight gewoon handig. Tip: ook handig voor je zoomcals, je ziet er in één knip flawless uit dankzij het witte licht dat deze lamp produceert.